«Τέλος» ο Βλάχος, έρχεται ο Αναστασιάδης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η νέα ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ενωσης, όσον αφορά το θέμα του προπονητή.

Μπορεί ο Βαγγέλης Βλάχος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης να δήλωσε πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αντικατάστασή του Ευβοιώτη τεχνικού.

Μετά το τέλος του αγώνα τα στελέχη της ΠΑΕ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους, προκειμένου να βρουν μια λύση, ώστε να βγει η ομάδα από τον αγωνιστικό αδιέξοδο και κατέληξαν πως αυτή η λύση είναι η αλλαγή του προπονητή.

Τον... καθαρίζουν τα μέλη του Δ.Σ. δεν συμφωνεί ο Μαύρος!

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του προπονητή, πράξη με την οποία, ωστόσο δεν συμφωνεί ο Θωμάς Μαύρος!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν είναι σύμφωνος με την απόφαση των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. στηρίζοντας τον Βαγγέλη Βλάχο, τον οποίο φέρεται να ενημέρωσε για την πρόθεσή της διοίκησης για απομάκρυνσή του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος.

Το λύνουν την Κυριακή, πρώτος στην λίστα ο Αναστασιάδης

Μάλιστα, ο Δημητρέλος είπε στον Βλάχο να συναντηθούν την Κυριακή στα Σπάτα, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για να αντικαταστήσει τον Ευβοιώτη τεχνικό είναι αυτό του Αγγελου Αναστασιάδη.

sport.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.