«Η ΑΕΚ πρέπει να νικάει πάντα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Εμίλιο Φουρτάδο μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος υποστήριξε πως δουλεύει σκληρά για να βρεθεί στο κανονικό του επίπεδο και πως η Ένωση πρέπει να νικάει σε όλα τα παιχνίδια.

Αρκετά έχει ακούσει ο Εμίλιο Φουρτάδο από τον Βαγγέλη Βλάχο λόγω της κακής φυσικής κατάσταση που έχει, με τον ίδιο να απαντάει σε αυτά τα σχόλια, τονίζοντας πως κάνει τα πάντα για να βρεθεί ξανά στο 100%.

«Το να πετυχαίνεις γκολ σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Σε συνδυασμό με το ότι νιώθω καλύτερα από άποψης φυσικής κατάστασης, πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί αρκετά. Πριν έρθω εδώ ήταν γνωστό ότι δεν είχα κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Το γνώριζε και ο προπονητής μου. Είναι λογικό να λέγονται διάφορα. Το δέχομαι ότι είχα μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όμως δουλεύω πολύ και όσο περνούν τα παιχνίδια και αγωνίζομαι, τόσο θα αποκτώ καλύτερη φυσική κατάσταση και θα ενσωματώνομαι περισσότερο στην ομάδα», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA για να αναφερθεί και στους στόχους της Ένωσης:

«Τώρα υπάρχει μπροστά μας το ματς με τον Πανιώνιο και ελπίζω ότι θα νικήσουμε. Σίγουρα τα αρνητικά αποτελέσματα επηρεάζουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αγωνίζονται στην ΑΕΚ. Μια ομάδα η οποία θα πρέπει πάντα να νικάει. Ελπίζω ότι οι νίκες θα αρχίσουν από το ματς του Σαββάτου (με τον Πανιώνιο). Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μακάρι αυτή η νίκη να αποτελέσει την αρχή ενός επιτυχημένου σερί».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.