«Θέλω να τρώτε το χόρτο όταν μπαίνετε στο γήπεδο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και απαίτησε από όλους να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις προπονήσεις, προκειμένου ο «δικέφαλος» να ανακάμψει αγωνιστικά.

«Είστε νέα παιδιά και δεν νοείται να μη δίνετε το 200% των δυνατοτήτων σας. Ό,τι έχετε και δεν έχετε να το βγάλετε στο χορτάρι. Είναι απαίτηση. Θέλω να τρώτε το χόρτο όταν μπαίνετε στο γήπεδο!», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στα αρνητικά αποτελέσματα του συλλόγου.

«Μισώ την ήττα! Τη μισούσα και σαν παίκτης. Το ίδιο θέλω να περάσει και σε σας. Δεν σημαίνει ότι αν μισείς την ήττα θα κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, αλλά αν μπαίνεις στο γήπεδο με φόβο, θα χάσεις».

Στη συνέχεια ο Μαύρος ζήτησε επιτακτικά να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις προπονήσεις: «Όλα τα γκολ που έχουμε δεχθεί είναι από τραγικά ατομικά λάθη, όπως αυτά κόντρα στον ΟΦΗ. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και σοβαρότητα. Τα λάθη κόβονται μόνο με σκληρή προπόνηση. Προπόνηση δεν κάνετε για να χάσετε κιλά, αλλά για να διορθώνετε τα λάθη και να γίνεστε καλύτεροι παίκτες. Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής έκανε 8 ώρες προπόνηση. Είναι ιερό πράγμα η προπόνηση, δεν παίζουμε στην προπόνηση. Να είστε σοβαροί».

Μάλιστα ο πρόεδρος της» Ένωσης» Ο Θωμάς Μαύρος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να απαντήσουν και να κάνουν διάλογο μαζί τους.

Από τους νέους παίκτες της ομάδας μόνο ο Φούντας ψέλλισε «έχετε δίκιο», ενώ οι... παλιοί που πήραν τον λόγο απέδωσαν το κακό ξεκίνημα στην έλλειψη εμπειρίας, που υπάρχει στην ΑΕΚ.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.