Γρίπη των χοίρων για Σόφο-Παπανικολάου!

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Με τον ιό Α,Η1Ν1 επέστρεψαν από τις ΗΠΑ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Κώστας Παπανικολάου. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι δυο διεθνείς απέδειξαν ότι ήταν θετικοί στη νέα γρίπη.
Προφανώς, ο ιός τους προσέβαλε στο ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αμερική. Η κατάστασή τους, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία, αφού η γρίπη έχει εκδηλωθεί σε ήπια μορφή, κάτι που σημαίνει ότι μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος της θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν, χωρίς προβλήματα, στην ενεργό δράση.

Οι δυο παίκτες απέχουν των εκδηλώσεων του Ολυμπιακού, καθώς δεν ήταν παρόντες στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, ενώ απουσίασαν και από το φιλικό του Σαββάτου εναντίον των Τρικάλων.

Για προληπτικούς λόγους σε εξετάσεις θα υποβληθούν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αμερική, αφού το χαρακτηριστικό του νέου ιου είναι ότι μεταδίδεται πολύ εύκολα.

Θυμίζουμε ότι για "γριπη των χοίρων" έκαναν λόγο και τα αμερικάνικα μέσα, μετά την απουσία του ΛεΜπρον Τζέιμς και άλλων δυο παικτών των Καβαλίερς σε φιλικό παιχνίδι που ακολούθησε μετά τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό στο Κλίβελαντ. Και οι τρεις παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις...

Πηγή:www.sport24.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.