Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά του Λ.Παπαδόπουλου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο συνδικαλισμός, αναμφισβήτητα, είναι λειτούργημα αλλά υπό βασικούς όρους και προϋποθέσεις. Πρωτίστως, ο συνδικαλιστής οφείλει να γνωρίζει λεπτομερώς όλα τα θέματα, να έχει σφαιρική άποψη αυτών, να τα κρίνει, να τα αξιολογεί και βέβαια, να επιχειρηματολογεί. Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, να σκορπίζει λόγια στον αέρα, που δεν έχουν καμία ουσία αλλά και διακατέχονται από άκρατη εμπάθεια. Σε καμία περίπτωση, εν ολίγοις, να σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο με την τσέπη του και το προσωπικό συμφέρον και όχι με το μυαλό του.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ακολουθώντας για μια ακόμα φορά την τακτική του «καφενείου» σχολιάζει, κρίνει και καθυβρίζει έναν ιστορικό σύλλογο, όπως είναι η ΑΕΚ. Εκ θέσεως θα έπρεπε, τουλάχιστον, να δείχνει σεβασμό σε έναν σύλλογο που προσέφερε τα μέγιστα, που έβαλε ένα «πετραδάκι» προκειμένου ν’ αναπτυχθεί και να προβληθεί το μπάσκετ. Προκειμένου οι καλαθοσφαιριστές ν’ αποκτήσουν οικονομική ευχέρεια και αναγνωρισιμότητα. Εκ θέσεως θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα «κούφια λόγια», η απροκάλυπτη επίθεση εις βάρος σωματείων και δη, της ΑΕΚ και η κακεντρέχεια δεν έχουν θέση στον Αθλητισμό. Εκ θέσεως, τέλος, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η μόνη διαφυγή από την οικονομική κρίση είναι ο εποικοδομητικός διάλογος, η κατανόηση και ο σεβασμός.

Για τα μόνα πράγματα που πρέπει να ντρέπεται ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι για την αναστάτωση που προκάλεσε στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, για τις αναίτιες επιθέσεις και για τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Όλα αυτά, αναντίρρητα, πηγάζουν από ένα μόνο σημείο, την έλλειψη σεβασμού προς τους ίδιους του συναδέλφους του, τους καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ΑΕΚ. Ο αδαής Λάζαρος Παπαδόπουλος, αντί επιλόγου, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την ΦΙΜΠΑ επικεντρώνεται στον Πάβιτς. Μια υπόθεση «βρώμικη», στην οποία κάποιοι έχουν ποινικές ευθύνες και την οποία θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.