Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Φυσιολογική η αντίδραση του κόσμου»
Ελλάδα

«Φυσιολογική η αντίδραση του κόσμου»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 7, 20122 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Τις αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού που αποδοκίμασε την ομάδα του στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, δικαιολόγησε ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός εξήγησε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν βλέπουν καλό ποδόσφαιρο συνεπώς είναι φυσιολογικό να αντιδράσουν.

Πάντως ο Τζιμπούρ άφησε και κάποιες αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι», λέγοντας ότι από την αρχή της σεζόν, οι Πειραιώτες παίζουν με τις γραμμές τους να έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Ο Τζιμπούρ μίλησε:

Για τα αίτια της αρνητικής εμφάνισης: «Από την αρχή της σεζόν έχουμε την κακή συνήθεια να παίζουμε με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να αφήνουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Έτσι αυτοί κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση. Επιβάλλεται αυτό το να το σταματήσουμε αμέσως, γιατί ναι μεν σήμερα ήμασταν τυχεροί και νικήσαμε από μια στημένη φάση, όμως δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται συνέχεια.

Πρέπει αυτό να το σταματήσουμε γρήγορα και να αντιδράσουμε για να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει μέσα από την σκληρή δουλειά και τον θετικό τρόπο σκέψης».

Την συμπεριφορά του κόσμου και τις αποδοκιμασίες: «Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό γιατί ο κόσμος θέλει να βλέπει καλό ποδόσγαιρο. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συμπαγής ως ομάδα και να μην αφήνουμε στον αντίπαλο χώρο για να αναπτύσσεται».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή: «Είναι φυσιολογικό αυτό. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι πολύ γρήγορα, όπως ξαναείπα».

Το συμβόλαιό του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Ο πρόεδρος έχει καλή άποψη για μένα και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

sentragoal.gr

Ολυμπιακός
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Προς Θεού, δεν ήταν για τους οπαδούς μας»
Next Article Με 2 χρυσά,3 αργυρά και 2 χάλκινα στις αποσκευές του ο Εύδαμος
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}