Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Φιλοδοξίες να φτάσουμε ψηλά»
Ελλάδα

«Φιλοδοξίες να φτάσουμε ψηλά»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 2, 20122 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Στα ψηλά της βαθμολογίας επιθυμεί να βλέπει τον Πανιώνιο ο Ευθύμης Κουλουχέρης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως δεν είναι έκπληξη για εκείνον το ό,τι βρίσκεται η ομάδα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ σχολίασε και το γεγονός πως επικρατεί αρκετό ελληνικό στοιχείο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ευθύμης Κουλουχέρης στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για το αν είναι έκπληξη η μέχρι στιγμής πορεία του Πανιωνίου: «Εμείς που ξέραμε την ομάδα από πέρυσι και γνωρίζαμε τι υλικό υπάρχει στις ακαδημίες του Πανιωνίου αλλά και την δουλειά που γίνεται εκεί , ξέραμε τι εικόνα θα παρουσιάσουμε. Θεωρώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα τα παιδιά έχουμε φιλοδοξίες να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, νομίζω πως με την κατάλληλη χημεία θα παίξουμε καθοριστικό ρόλο.

Δυστυχώς για μένα, είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω πρώην συμπαίκτες μου σε άλλα πόστα. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως βρίσκομαι σε μια ομάδα που εγώ είμαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες. Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά στην Θεσσαλονίκη προηγουμένως αλλά τώρα είμαι πολύ καλά στον Πανιώνιο. Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και προσπαθώ να βοηθώ τους νεαρούς συμπαίκτες μου».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Βασική αρχή του Ελευθερόπουλου είναι να δουλεύεις στην προπόνηση όλη την εβδομάδα όπως όταν αγωνίζεσαι. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έχει αφήσει πίσω του τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλει πειθαρχία εκεί που πρέπει και έχει περάσει εντελώς στην πλευρά του προπονητή. Μόνο έτσι μπορεί να πετύχει κάποιος».

Για το αν μπορεί να μείνει στα ψηλά της βαθμολογίας ο Πανιώνιος: «Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί έχω μπολιαστεί με τον πρωταθλητισμό. Είναι ευκαιρία για τον Πανιώνιο να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Έτσι θα αποκτήσουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όπως σε όλη την χώρα, έτσι και στο ποδόσφαιρο έπρεπε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Υπήρχαν εποχές που ελληνικές ομάδες είχαν μόλις έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ένα από τα καλά που είχα στις ομάδες ήταν που έμαθα να καταλαβαίνω ισπανικά. Είναι λογικά το επίπεδο να είναι λίγο χαμηλό. Έχουμε γυρίσει πίσω κάποια χρόνια αλλά θεωρώ πως έπρεπε να γίνει. Αυτό θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα στα επόμενα χρόνια. Με λίγη υπομονή θα κάνουμε βήματα μπροστά».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Φαβορί» ο Δέλλας
Next Article «Τέλος» ο Ντι Κάρλο, αναλαμβάνει ο Κορίνι
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}