Με λόγια ευγνωμοσύνης για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του στη Ρόδο και με ξεκάθαρο μήνυμα συνέπειας μέχρι το τέλος της σεζόν, ο προπονητής της Α.Ε. Λέρου, Διαμαντής Τσάτσος, τοποθετήθηκε δημόσια μετά το τελευταίο εκτός έδρας ταξίδι της ομάδας και ευχαρίστησε την ομάδα του Ιάλυσου.
Αναλυτικά:
Φιλοξενία σαν την χθεσινή που αντιμετωπίσαμε απτους ανθρώπους του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ είναι παράδειγμα προς μίμηση και αυτό που μας κάνει να νιώθουμε την χαρά απλά κ μόνο της συμμετοχής σε μια τόσο δύσκολη σεζόν για εμάς με τόσα προβλήματα!!!
Κάναμε άλλο ένα δύσκολο ταξίδι με πολλούς μικρούς κ άτομα που παίζουν ελάχιστες φορές ακόμα κ β τοπικό για να μπορέσουμε να τιμήσουμε την συμμετοχή μας μέχρι το τέλος σε αυτό το πρωτάθλημα που άλλοι στην θέση μας θα τα είχαν παρατήσει εδώ και καιρό και μάλιστα χθες ήταν το τελευταίο μας ταξίδι στην Ρόδο κ σιγά σιγά καταφέρνουμε έστω κ έτσι να βγάλουμε το πρωτάθλημα μέχρι κ το τέλος μέσα στα γήπεδα!!!
Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας του Ιαλυσου,του παίχτες έναν προς έναν,τον προπονητή Παναγιώτη Σπάρταλη και τον κύριο Μιχάλη Χατζηνικήτα που πραγματικά μας βοηθάει όλο κ περισσότερο κάθε φορά και είμαστε ευγνώμων όλοι μας!!!
Σας ευχαριστούμε! Α.Ε.ΛΕΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΡΟΝ



