Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Εξάσφαιρος» ο Α.Ο Δικαίου (Video & Pics)
Ποδόσφαιρο

«Εξάσφαιρος» ο Α.Ο Δικαίου (Video & Pics)

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 10, 2014Updated:March 29, 20233 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Με τον Α.Ο Δικαίου να σκοράρει από νωρίς και να πατάει γκάζι για περίπου 60 λεπτά οι κυανόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 6-0 του Εθνικού Αρχίπολης και έκαναν το 2/2 στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.  Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο Πυλίου για να παρακολουθήσει το ματς ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι κυανόλευκοι τίμησαν με ανθοδέσμη τον Βάντερ Μασάδο για το πέρασμα του απ’ την ομάδα. 

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς ο Α.Ο Δικαίου έδειξε ότι δεν είχε διάθεση για αστεία και μπήκε δυναμικά για να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χρήστος Δρόσος μπήκε απ’ τα αριστερά έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα και ο Πανόπουλος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 ενώ στο 22ο λεπτό ο Πανόπουλος «σέρβιρε» απ’ τα αριστερά και ο Τριμμάτης με κεφαλιά έκανε γρήγορα γρήγορα το 2-0 βάζοντας σε θέση οδηγού τον Α.Ο Δικαίου.

Από εκείνο το σημείο ο Δίκαιος έδωσε μέτρα στον Εθνικό Αρχίπολης που φαινόταν πάντως ότι δε μπορούσε να απειλήσει την εστία του Τσαραπατσάνη με τους γηπεδούχους μάλιστα να χάνουν με τον Δρόσο τρεις ευκαιρίες για να κάνουν το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» μπήκαν ορεξάτοι καταφέρνοντας μόλις στο 52ο λεπτό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Βλαντιμίροφ ενώ στο 58’ ο Θεοδώρου βάζει το γκολ της βραδιάς στέλνοντας με δυνατό σουτ την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουμνάκη.

Μετά το 4-0 οι κυανόλευκοι άφησαν το πόδι απ’ το γκάζι ωστόσο παρουσιάστηκαν και άλλες φάσεις αφού η Αρχίπολη δε μπορούσε να ανταπεξέλθει και έτσι ο Δρόσος Χ. στο 68’ και ο Βλαντιμίροφ στο 76’ διαμόρφωσαν το τελικό 6-0. 

Κορυφαίοι

Εξαιρετική εμφάνιση από πολλούς παίκτες του Α.Ο Δικαίου με τον Δρόσο Χ., Πανόπουλο, Θεοδώρου και Βλαντιμίροφ να ξεχωρίζουν ενώ απ’ τον Εθνικό Αρχίπολης δεν διασώθηκε κανείς.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Δημαράκη, Πατσιαούρα και Ατσαλάκη. 

Οι συνθέσεις 

Α.Ο Δικαίου: Τσαραπατσάνης, Θεοδώρου , Σωτίρι (60′ Μουνούχος) , Βακουφτσής , Χατζηφούντας , Φυτάς , Βλαντιμίροφ , Χατζησουλεϊμάν , Δρόσος , Πανόπουλος (73′ Δρόσος Μ) , Τριμμάτης (54′ Οικονόμου)

Εθνικός Αρχίπολης : Κουμνάκης , Διακίδης ( 25′ Μπανγκουράς) , Συμεωνίδης Γ. , Κρεκούκιας (77′ Τσακίρης Γ), Χαρζησεβαστός , Βαρέλης (80′ Φιλιπάκος), Μασάδο , Τσακίρης Σ., Τσοπανάκης , Λυριστής , Κουκουτσέλας. 

Το φιλμ του αγώνα:

10′ ΓΚΟΛ!!Συρτή σέντρα του Δρόσου στον Πανόπουλο που από κοντά έκανε το 1-0.

18′ Κάθετη ο Χατζησουλεϊμάν στον Δρόσο ο οποίος έκανε το σουτ με τον Κουμνάκη να απομακρύνει .

22′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Πανόπουλο απ’ τα αριστερά ο Τριμμάτης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

38′ Σέντρα του Βλαντιμίροφ απ’ τα δεξιά , σουτ του Δρόσου στην κίνηση έδιωξε εντυπωσιακά ο Κουμνάκης.

43′ Δυνατό σουτ του Δρόσου η μπάλα πέρασε άουτ .

Ημίχρονο

52′ ΓΚΟΛ!!  Ωραίο ένα-δυο ανάμεσα σε Βλαντιμίροφ και Δρόσο με τον πρώτο να βρίσκεται απέναντι από τον Κουμνάκη και να τον πλασάρει εύστοχα για το 3-0.

58′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Θεοδώρου από τα δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Κουμνάκη για το 4-0.

68′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη πάσα του Χατζησουλειμάν στον Δρόσο ο οποίος έφυγε από τα δεξιά έκανε την παράλληλη πάσα στον Βλαντιμίροφ, οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 5-0.

76′ ΓΚΟΛ!! Ο Χατζησουλειμάν μπήκε από τα δεξιά έκανε την παράλληλη πάσα και ο Δρόσος με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουμνάκη για το 6-0. 

Τελικό

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Παπαστόλου για το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ 

Live ΑΟ Δικαίου Βίντεο Ρεπορτάζ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου»
Next Article Δε χάνει η Κύπρος, με το «δεξί» η Λαμία
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}