Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Ευχαριστώ τον Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»
Ελλάδα

«Ευχαριστώ τον Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 5, 20123 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο μέσος του ΠΑΟΚ Έργκις Κάτσε μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τον βοήθησαν να αναδειχθεί ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Αυτό που ζω φέτος, για μένα είναι ένα όνειρο. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή, να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια τέτοια, μεγάλη ομάδα. Και για να φτάσω εδώ μ’ έχουν βοηθήσει κάποιοι άνθρωποι, προπονητές, οι γονείς μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Τ’ ονειρευόμουν από μικρός να παίξω εδώ στον ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στην Τούμπα, όνειρο από μικρός το είχα. Είμαι επίσης χαρούμενος που έχω και συμπαίκτες που μ’ έχουν βοηθήσει και με βοηθάνε πάρα πολύ. Και είμαι κι επίσης πολύ χαρούμενος που έχω συμπαίκτη έναν άνθρωπο σαν τον Πάμπλο Γκαρσία, που μ’ έχουν βάλει να παίξω στη θέση του, ο οποίος είναι για μένα ένας τεράστιος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του».

Για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να αναδειχθεί: «Μ’ έχουν βοηθήσει πολλοί προπονητές αλλά μέχρι στιγμής ο προπονητής που μ’ έχει βοηθήσει περισσότερο και καθοριστικά και παίζω αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι ο κ. Δώνης, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε κάθε ματς που παίζω».

Για την βελτίωση που έχει παρουσιάσει από τότε που ξεκίνησε επαγγελματικά: «Πριν από δυο χρόνια δεν ήμουν έμπειρος, ήμουν ανώριμος, δεν ήμουν έτοιμος. Πήγα Β’ Εθνική, έπαιξα ένα χρόνο, αγωνίστηκε σε είκοσι ματς. Πιστεύω πως με βοήθησε πάρα πολύ. Απέκτησα πολλές εμπειρίες εκεί, γι’ αυτό πιστεύω άλλαξε και ο χαρακτήρας μου και παικτικά».

Για το αγωνιστικό του στιλ: «Μ’ αρέσει να τρέχω, εντάξει αυτό το βλέπετε όλοι μέσα στο γήπεδο (σ.σ. γέλια), μ’ αρέσει να μοιράζω και να ‘κόβω’. Αυτό μ’ αρέσει περισσότερο, όταν ‘κόβω’ τον αντίπαλο και παίρνω την μπάλα».

Για το ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες: «Με την Εθνική δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα πάω γιατί αυτή τη στιγμή που είμαι στον ΠΑΟΚ και παίζω θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα μου, να παίξω και μετά εντάξει, η Εθνική είναι μια επιλογή που θα την κάνω πιο μετά. Μπορεί να περιμένει κιόλας, δε βιάζομαι για Εθνική. Το σημαντικό για μένα είναι να κάτσω εδώ στον ΠΑΟΚ, να παίξω και μετά με την Εθνική θα δω».

Για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ: «Πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να συνεχίσουμε όπως στα προηγούμενα δυο παιχνίδια που παίξαμε. Ν’ αγωνιστούμε έτσι όπως κάναμε με την Ξάνθη και με τον Αρη, επιθετικά και πιστεύω πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΠΑΟΚ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣάλκε και στον θάνατο
Next Article «Δείξτε τι σημαίνει να παίζεις στην ΑΕΚ»
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}