Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Επίθεση του Αδαμίδη προς τον Μαρινάκη
Ελλάδα

Επίθεση του Αδαμίδη προς τον Μαρινάκη

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 12, 20103 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC594772.jpg

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα και έκανε “επίθεση” στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πλέον, οι τόνοι έχουν ανεβεί πολύ  μετά απ΄όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες στη Σούπερ Λίγκα αφού ο Αδαμίδης είπε στον ραδιοφωνικό Novasport FM «Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, είναι τρανό παράδειγμα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο τελεί υπό διάλυση».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αδαμίδη:

«Χαρακτηρισμοί όπως λαγοί και συνεταιράκια του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, ακούγονται ως ανέκδοτο και τους επιστρέφω και στις δύο ομάδες. Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, κάλεσα τον κ. Μαρινάκη να βελτιωθεί και να ασκήσει τα καθήκοντά του πιο αμερόληπτα. Και επειδή εμείς οι ΑΕΚτζήδες είμαστε ακριβοδίκαιοι και τίμιοι, αναγνώρισαμε ορισμένα θέματα τα οποία χειρίστηκε σωστά ο κ. Μαρινάκης.

Με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η κριτική που ασκείται προς την ΑΕΚ από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο κ. Μαρινάκης παρευρέθη στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και δεν είχε καμία δουλειά στα αποδυτήρια των διαιτητών και δεν ήταν η ώρα να κατακρίνει λάθη διαιτητών.

Θέλω να διευκρινίσω κάτι και να καταστήσω σαφές ότι η ΑΕΚ έχει πλέον διοίκηση που και την γνώμη της θα λέει και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο και αναγκαίο διαφυλάσσοντας και τα συμφέροντά της, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Επίσης θέλω να κάνω σαφές ότι πολιτική ασκεί η διοίκηση της ΑΕΚ και μόνο. Αυτή δεν κατευθύνεται από τα εξώφυλλα, τα οπισθόφυλλα, έμμεσα δημοσιεύματα και απειλές.

Εγώ είπα στον κ. Μαρινάκη και σήμερα ότι αν έχει στοιχεία ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι κέρδισε ένα βρώμικο πρωτάθλημα, να βγει να τα πει και να πάει στον εισαγγελέα. Το ίδιο έχω πει και στον κ. Πατέρα.

Όλοι έχουμε κάποιες ενδείξεις, αλλά ενδείξεις και αποδείξεις απέχουν. Καλώ τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία που λένε ότι τα πρωταθλήματα των προηγούμενων ετών δεν ήταν καθαρά, ας τα δώσει στον εισαγγελέα. Μίλησα και με τον κ. Σιμιτζόγλου και του είπα να καλέσει όποιον νομίζει ότι πρέπει. Πρέπει να καταλάβουμε. Ή προχωράμε και καθαρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο ή παραμένουμε στην ίδια κατάσταση.

Η ΑΕΚ θέλει να δοθούν όλα τα πρακτικά του Δ.Σ. στην δημοσιότητα και στον εισαγγελέα και να λάμψει η αλήθεια. Εμείς ασκήσαμε κριτική. Δεν θέσαμε ποτέ θέμα εμπιστοσύνης στον κ. Μαρινάκη. Ο σκοπός μας ήταν να ασκήσουμε κριτική προειδοποιητική στον κ. Μαρινάκη και να του πούμε: “Είτε θα λειτουργήσεις ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ, είτε του Ολυμπιακού και αν κρίνουμε εμείς ότι οι περαιτέρω ενέργειές σου είναι τέτοιες που μας δείχνουν ότι δεν αλλάζει η συμπεριφορά σου και τότε θα θέσουμε θέμα εμπιστοσύνης.

Το πρωτάθλημα καταρρέει και χάνει ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία του, ιδίως όταν υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες περί καθαρότητας χωρίς στοιχεία. Πώς να πάμε στους χορηγούς μας και να ζητήσουμε να αυξήσουν τις επιχορηγήσεις τους όταν παραδεχόμαστε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι καθαρό και ανταγωνιστικό;

Πιστεύω στην προσπάθεια του κ. Πιλάβιου παρά τα πολλά λάθη που κάνει. Χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση και διαχείριση της διαιτησίας. Πρέπει να γίνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση αν από του χρόνου πρέπει να έχουμε έξι διαιτητές. Να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη, ώστε να φτάσουμε σε ένα σημείο που να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει δόλος».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣκέφτονται την απεργία οι ποδοσφαριστές στην Ιταλία
Next Article Δύο εβδομάδες χωρίς τον Μουρίνιο
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}