Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο Πυλίου
Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο Πυλίου

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJanuary 21, 2024Updated:January 21, 20243 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Α.Ο Πυλίου που επικράτησε με 2-1 της Α.Ε Μεσολογγίου για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) και έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς. Ο Μπαλαμπάνης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 6’ με τους «βυσσινί» να ανατρέπουν το ματς το πρώτο μέρος με το πέναλτι του Μπριλάκη και την κεφαλιά του Δρόσου. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το ματς το Μεσολόγγι αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για για μαρκάρισμα στον Καρακούση ο Κοκκώνης Σ. στο 76’.

Εικόνα

Στην πρώτη φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 6’ ο Χαλαζιάς εκτέλεσε με δύναμη το πλάγιο απ’ τα αριστερά με τον Μπαλαμπάνη με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Μετά το πρώτο μουδιασμένο τέταρτο ο Α.Ο Πυλίου ανέβασε την απόδοση του και ξεκίνησε να πιέζει την εστία του Δουλιώτη. Στο 21’ ο Εσαλέ βρήκε τον Μπρέμπο με τον Δουλιώτη να μαζεύει χωρίς πρόβλημα το μακρινό του σου ενώ στο 25’ ήρθε το πέναλτι για τους γηπεδούχους. Απ’ το κόρνερ του Μπρέμπου και την προβολή του Τζανουλίνου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαλόπουλου με τον Τριγάζη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Μπριλάκης ανέλαβε την εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα το Πυλί έφτασε μια ανάσα απ’ το δεύτερο γκολ. Εσαλέ και Δρόσος συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να σεντράρει απ’ τα δεξιά και τον Μπρέμπο να κινείται στην πορεία της μπάλας η οποία στρώθηκε στον Χατζηβασίλη που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Στο 32’ ήταν σειρά του Δρόσου να απειλήσει με τον Δουλιώτη να απομακρύνει ενώ το ίδιο συνέβη και στο 34’ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει το πλασέ του Εσαλέ μετά το γύρισμα του Λάντζιου. Στο 44’ ο Εσαλέ απείλησε και πάλι με τον Δουλιώτη να διώχνει σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το 2-1. Ο Μπρέμπος εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Δρόσος έδωσε προβάδισμα στους «βυσσινί».

Όπως τελείωσε το πρώτο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για το Πυλί αφού στο 48’ μετά το γύρισμα του Μεντή ο Λάντζιος πήρε την κεφαλιά με τον Δουλιώτη να μπλοκάρει. Όσο περνούσε η ώρα ο Α.Ο Πυλίου δεν είχε το ίδιο καθαρό μυαλό όπως στο πρώτο μέρος με την Α.Ε Μεσολογγίου να ανεβάζει την απόδοση της και να προσπαθεί να πάρει μέτρα στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κυρίως απ’ τα πλάγια δεν έφτασαν όμως στην μεγάλη φάση με τον Α.Ο Πυλίου να κλείνει καλά τους χώρους ενώ στο 76’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη στον Σ. Κοκκώνη για μαρκάρισμα στον Καρακούση. Το Μεσολόγγι συνέχισε να ψάχνει με στημένες φάσεις το γκολ της ισοφάρισης, δεν έβγαλε όμως φάση στην εστία του Ήλιου ενώ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Τζανουλίνου με τον Τριγάζη να θεωρεί ότι βρισκόταν σε φυσική θέση και να δείχνει παίζεται και η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 89’ με την προσωπική ενέργεια και το σουτ του Μπρέμπου να καταλήγει άουτ.

Ο κορυφαίος

Ο Ελά Αρτούρ Εσαλέ έδειξε την ποιότητα του με το καλημέρα. Έπαιξε κάθετα αρκετές φορές και ήταν αρκετά δημιουργικός για τον Α.Ο Πυλίου. Καλή εμφάνιση και απ’ τον Μπρέμπο στο ντεμπούτο του.

Στο ύψος του

Πολλά τρεξίματα και κερδισμένες μονομαχίες απ’ τον Πλαστήρα που δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. 

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τριγάζης με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Γαλάνη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Συντιχάκης, Τζανουλίνος, Μπριλάκης, Εσαλέ, Μπρέμπος, Δρόσος (93’ Κυπραίος), Λάντζιος, Μεντής, Χατζηνικολάου (78’ Τσατσακλάς), Χατζηβασίλης (65’ Καρακούσης)

Α.Ε Μεσολογγίου (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Κοκκώνης Β., Παναγιωτίδης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Βαρούχος (85’ Νικολόπουλος), Χαλαζιάς, Κοκκώνης Σ., Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας.

top ΑΟ Πυλίου
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΚορασίδες: Συνεχίζει την πορεία της η Ε.Α.ΚΑ
Next Article Στιγμιότυπα απ’ το Α.Ο Πυλίου – Α.Ε Μεσολογγίου
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Μπάσκετ

Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα

December 5, 2025
Διάφορα

Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}