Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Έμεινε στο ακυρωθέν γκολ η Α.Ε Λέρου
Ποδόσφαιρο

Έμεινε στο ακυρωθέν γκολ η Α.Ε Λέρου

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 6, 20134 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ορφέας σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, επικρατώντας της ΑΕ Λέρου με 3-0 για την 2η αγωνιστική, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να έχουν σοβαρά παράπονα από το διαιτητικό τρίο των κ. Μάμμη, Παρτσακουλάκη και Σαρρή. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης το γεγονός ότι οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με… οκτώ ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκαν με απ’ ευθείας κόκκινες κάρτες οι Παπαδόπουλος, Τσαγγάρης και Βιδίνης στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για κανονικό γκολ που τους ακυρώθηκε στο 3ο μόλις λεπτό.

Το ματς στα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικό με τη Λέρο να πετυχαίνει το γκολ που ακυρώθηκε-κακώς-ως οφσάιντ από τον κ. Παρτσακουλάκη και τον Ορφέα να αναλαμβάνει μετά το πρώτο τέταρτο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ζωάννου, κινητήριος μοχλός και κορυφαίος του γηπέδου, έδωσε προβάδισμα την ομάδα του στο 18′ με ένα όμορφο γκολ, κάτι που λειτούργησε με θετικό τρόπο για τους γηπεδούχους, όπως φάνηκε και στη συνέχεια του αγώνα, καθώς ο Ορφέας κυριάρχησε στο διάστημα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Σε αυτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Παπαδόπουλο και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη, αφού η Λέρος δεν έδειχνε ικανή να επανέλθει στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τρία τα τέρματα τους με τον Τσαγγάρη σχεδόν με την έναρξη της επανάληψης κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και το παιχνίδι μέχρι το τέλος να γίνει από μέτριο έως κακό, όμως παίκτες και διαιτητές φρόντισαν έτσι ώστε οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο να μην βαρεθούν. Χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, οι παίκτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε συνεχείς αντεγκλήσεις, σχεδόν σε κάθε φάση, αυξάνοντας τον εκνευρισμό εκατέρωθεν, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε «δράση» ο Μιχάλης Μάμμης. Στο 57′ απέβαλλε τον Παπαδόπουλο λόγω εξύβρισης σε αντίπαλο, ενώ στο 81′ έδωσε «διπλή» κόκκινη κάρτα σε Τσαγγάρη, ο οποίος σύμφωνα με τον διαιτητή χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης, και Βιδίνη, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο, το παιχνίδι διεκόπη για μερικά λεπτά, ενώ το ίδιο σκηνικό έντασης και διαμαρτυριών και από τις δύο πλευρές επικράτησε και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα:

3′ Ο Φουντής έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος της άμυνας του Ορφέα και πλάσαρε εύστοχα τον Ερνίκιολη, όμως ο πρώτος «βοηθός» κ. Παρτσακουλάκης ακύρωσε το τέρμα των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ, κακώς αφού η μπάλα έφτασε στον επιθετικό της Λέρου από πόδια παικτών του Ορφέα.

18′ Ωραία συρτή σέντρα του Ροδίτη από δεξιά, ο Ζωάννου με ένα όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Ντασκαγιάννη για το 1-0.

23′ Εκτέλεση φάουλ του Ηλία από τον άξονα, ο Τσάτσος πήρε τη γυριστή κεφαλιά, όμως ο Ερνίκιολης μπλόκαρε.

31′ Διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

42′ Σέντρα του Ζωάννου από αριστερά, ο Παπαδόπουλος πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της Λέρου για το 2-0.

48′ Ο Ζωάννου βρήκε τον Παπαδόπουλο στα αριστερά, αυτός «έκοψε» ωραία τη μπάλα για τον Τσαγγάρη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ πέτυχε το 3-0.

*Καλύτεροι για τον Ορφέα οι Ζωάννου, Ροδίτης και Κιάρι, ενώ από την ΑΕ Λέρου ξεχώρισαν οι Τσάτσος, Α. Πλόχωρος και Ηλίας.

*Με λάθη η διαιτησία του Μιχάλη Μάμμη, ο οποίος μάλλον έχασε τον έλεγχο όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, σοβαρό μάθος του Παρτσακουλάκη στο ξεκίνημα του ματς, καλός ο Σαρρής.

Ορφέας: Ερνίκιολη, Γαλουζής (80′ Σκιαθίτης), Οσάφι, Βιδίνης, Παντελίδης, Κουλουριώτης, Ροδίτης (65′ Γκρέμσι), Κιάρι, Τσαγγάρης, Ζωάννου (77′ λ.τ. Μπότσης), Παπαδόπουλος

ΑΕ Λέρου: Ντασκαγιάννης, Φουντουλάκης, Ελένης, Καρπάθιος, Μπάκας, Τσάτσος (71′ Τσιάφυλας), Α. Πλόχωρος, Ηλίας, Α.Ν. Πλόχωρος (63′ Κουρεβέλης), Φουντής, Καράγκιολης (53′ Γιαννουκάς)

Ρεπορτάζ: Χρήστος Γρουίτσης

ΑΕ Λέρου Λέρος
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΤελικό: Α.Ο Δικαίου-Κλεόβουλος 1-3 (pics & video)
Next Article Over 2 γκολ στην Τούμπα
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}