Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » ‘Είναι ευχαρίστηση για μένα να παίζω με τον Σαλπιγγίδη”
Ελλάδα

‘Είναι ευχαρίστηση για μένα να παίζω με τον Σαλπιγγίδη”

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJuly 14, 20103 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://3.bp.blogspot.com/_H3dumNZYpuQ/SOCxOtFiLyI/AAAAAAAAAQs/j5i1X-Nk8aA/s320/%CE%92%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B12.jpg

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος άσος του Δικεφάλου:

Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: “Στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν ήμασταν καλοί. Καλύτερα, όμως, να χάνεις στα φιλικά, παρά στους επίσημους αγώνες. Αυτή είναι και η αξία των αγώνων προετοιμασίας: Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε στα επίσημα ματς. Πάνω-κάτω, την ίδια εικόνα είχαμε παρουσιάσει και στο αντίστοιχο πρώτο φιλικό πέρσι.

Με τον καιρό θα δείτε τον γνωστό ΠΑΟΚ, της τελευταίας διετίας, μαζί και με τις νέες ιδέες που επιδιώκει να μας περάσει ο προπονητής μας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε διανύσει μόλις δέκα μέρες προετοιμασίας. Μεταξύ μας οι παίκτες δεν συζητήσαμε πολύ γι’ αυτό το ματς.

Φυσικά, κανείς μας δεν έμεινε ικανοποιημένος, όλοι σκεφτόμαστε τι δεν πήγε καλά. Για τον ΠΑΟΚ της τελευταίας διετίας δεν είναι καθόλου συνηθισμένο να χάνει με 3-1, έστω και σε φιλικό παιχνίδι”.

Η σύγκριση Μπερέτα-Σάντος: ” Η αγωνιστική νοοτροπία του Μπερέτα δεν είναι μακριά από την αντίστοιχη του Σάντος. Δεν έχει αλλάξει η ποιότητα των παικτών από πέρσι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν στις όποιες αλλαγές κάνει στην τακτική η τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Να μη βιαστούμε για συμπεράσματα. Με την πάροδο του χρόνου ο προπονητής θα περάσει τα νέα στοιχεία που επιθυμεί στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, γι’ αυτό το λόγο άλλωστε δουλεύουμε σκληρά”.

Η συνεργασία του με τον Σαλπιγγίδη: “Αν ο προπονητής επιλέξει ο Σαλπιγγίδης να αγωνιστεί δεξιά, δεν μου είναι δύσκολο να αγωνίζομαι στα αριστερά, το έχω κάνει και στο παρελθόν. Άλλωστε, από εκείνη την πλευρά, μπορώ και χρησιμοποιώ και τα δύο μου πόδια. Η δυνατή μου πλευρά είναι η δεξιά. Είναι νωρίς να πεις τι ακριβώς θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να είμαι συμπαίκτης με τον Σαλπιγγίδη, έναν ποδοσφαιριστή αξίας.

Φυσικά, στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και ο καθένας από εμάς θα πρέπει να δώσει μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα. Το βέβαιο είναι ότι όσο καλύτερους παίκτες διαθέτει μια ομάδα είναι προς το συμφέρον της, αφού η προσοχή της αντίπαλης άμυνας αναγκαστικά θα διαμοιραστεί σε αρκετούς παίκτες και όχι μονάχα σε έναν ή δύο”.

Η αυτοκριτική: “Είναι καλό για μένα ότι έχω πλήρως προσαρμοστεί στις συνθήκες του ΠΑΟΚ. Ξέρω με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω, και αυτοί ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από μένα. Αλλά έχω πολλά ακόμη να μάθω, παίζοντας στον ΠΑΟΚ, ώστε να γίνομαι ολοένα καλύτερος. Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και εγώ επιδιώκω την ατομική μου βελτίωση.

Πιστεύω ότι από τη στιγμή που το καλό μου πόδι είναι το δεξί, θα πρέπει να βελτιώσω τις σέντρες μου με το αριστερό. Επιπλέον, με τη βοήθεια και του προπονητή, χρειάζομαι βελτίωση και σε θέματα τακτικής. Και ακόμη, όταν σουτάρω, προκειμένου να έχω μεγαλύτερη ευστοχία, θα πρέπει να δίνω μεγαλύτερη σημασία στην τεχνική του σουτ, και όχι τόσο στο πόσο δυνατό θα είναι”.

Η εθνική Πορτογαλίας: “Για μένα ήταν ένα σημαντικό βήμα ότι συμπεριλήφθηκα στην 50άδα της προεπιλογής της εθνικής ομάδας της χώρας μου για το Μουντιάλ. Έχοντας παίξει στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, θα επιδιώξω μέσω των εμφανίσεων μου στον ΠΑΟΚ να φθάσω και στην πρώτη ομάδα”

Τα σενάρια μεταγραφής του: “Είχα προτάσεις μόνο μέσω του Τύπου. Ούτε από την ομάδα μου, ούτε από τον μάνατζερ μου, είχα κάποια σχετική ειδοποίηση. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013 και όποια ομάδα ενδιαφέρεται, θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα των δεκαπέντε εκατομμυρίων ευρώ. Δεν νοιάζομαι, όμως, για το μακρινό μέλλον, παρά μόνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣέρχιο,Μπαμί και Ακαλέ
Next Article Βρήκε τον αντικαταστάτη του Μασεράνο
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Πολύτιμο «διπλό» στην Λέρο για το Νικαγόρα
  • Νίκη – ανάσα για τον Αστέρα Παστίδας κόντρα στην Δόξα Καρδάμαινας
  • Πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου η ομάδα μπάσκετ του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου
  • Livescores απ’ το giafkasports.gr
  • Live Streaming: Αστέρας Παστίδας – Δόξα Καρδάμαινας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}