Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Είμαστε φαβορί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο»
Ελλάδα

«Είμαστε φαβορί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 13, 20123 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η Εθνική Ελλάδος είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου της και θα πρέπει να λογίζεται ως φαβορί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχει μπροστά της, σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν μίλησε στον NovaΣπορ FM και αφού ανέλυσε τα του αγώνα με τη Βοσνία, για τον οποίο είπε ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη καθαρού μυαλού, αναφέρθηκε στη συνέχεια των προκριματικών. Δήλωσε μάλιστα σίγουρος για την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Αναλυτικά τι είπε ο Φορτούνης:

Για το ματς με την Βοσνία: «Πιστεύω ότι από την μία πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που δεν χάσαμε αλλά μπορούσαμε να έχουμε πάρει και το ματς. Δεν πιάσαμε τα στάνταρντς μας σε απόδοση αλλά είχαμε τις φάσεις και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Η Σλοβακία είναι πολύ καλή ομάδα, πρέπει να πάμε εκεί και να νικήσουμε έτσι όπως έγινε ο όμιλος στην βαθμολογία. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά αν το κερδίσουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης».

Για τα κακώς κείμενα της Εθνικής: «Το πρόβλημα μας ήταν στην κατοχή της μπάλας. Η Βοσνία “πάγωνε” το ματς και έδειξε ότι είχε έρθει για την ισοπαλία. Μερικές φορές ανοίξαμε τον ρυθμό αλλά η Βοσνία μας «κοίμιζε» και δεν πήραμε τη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στην αρχή, χάσαμε την ευκαιρία με τον Φάνη, βέβαια όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Αν είχε μπει θα ήταν εντελώς διαφορετική η εξέλιξη και θα λέγαμε άλλα πράγματα σήμερα. Όσο για το γκολ που δεν ήρθε, το καθαρό μυαλό μας έλειπε στην τελική προσπάθεια»

Για τη συνέχεια: «Έχουμε καλύτερη ομάδα και από την Βοσνία και αν είμαστε καλά μπορούμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η Βραζιλία. Όλα τα ματς είναι σημαντικά, στόχος τώρα είναι να πάρουμε και τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα. Με όποιον και να παίζουμε σε αυτόν τον όμιλο, η Ελλάδα θα είναι το φαβορί».

Για τον κόσμο: «Ήταν πολύ σημαντική βοήθεια για μας. Τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό και ελπίζω να συνεχίσουν να είναι κοντά μας στα επόμενα ματς».

Για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό: «Πολλοί Έλληνες θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό, ευτυχώς για μένα έφυγα νωρίς. Στην Ελλάδα τα νέα παιδιά δεν τα προωθούν όπως έξω. Έκανα πολύ καλή επιλογή και αυτό φάνηκε. Εγώ θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να βοηθάω και την Εθνική ομάδα. Βελτιώθηκα πολύ, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο εξωτερικό σε όλους τους τομείς. Συνέχεια βελτιώνεσαι στο εξωτερικό. Σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού βελτιώνεσαι. Δουλεύουν πιο σκληρά, άλλη νοοτροπία. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και επιτυχίες και λύπες. Το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω, κάποια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία απλά πρέπει να είσαι έτοιμος»

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Μόνο η Γιουνάιτεντ στο μυαλό μου»
Next Article Ενδεκάδα με…έναν ποδοσφαιριστή!
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}