Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Έδειξε θετικά στοιχεία
Τέννις

Έδειξε θετικά στοιχεία

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJuly 21, 20123 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

paok-malliorca2012

Θετικό ήταν και το νέο… δείγμα του «Δικέφαλου του Βορρά» κόντρα στην Μαγιόρκα (0-0) το απόγευμα του Σαββάτου (21/7) με τον Γιώργο Δώνη να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν για μία ακόμα ανταγωνιστικοί κόντρα στους νησιώτες της ιβηρικής χερσονήσου και έδειξαν πως βρίσκονται στον σωστό… δρόμο. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των «ασπρόμαυρων» επί ολλανδικού εδάφους και η αποστολή θα επιστρέψει την Κυριακή (22/7) στην… βάση της. Έτσι, οι Μακεδόνες ολοκλήρωσαν τα φιλικά τους στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με απολογισμό μίας ήττας, κόντρα στην Οτελούλ, δύο νίκες, απέναντι στις Μονς και Τσβόλε και μία ισοπαλία με την Μαγιόρκα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πίεσαν ψηλά τους αμυντικούς της Μαγιόρκα και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 4′ με το σουτ του Αθανασιάδη που κόντραρε σε σώματα αμυντικών, ενώ πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Έλληνας φορ βρήκε το χώρο να σουτάρει, αλλά ο Αουάτ απομάκρυνε με τις γροθιές.

Η… απάντηση των Ισπανών ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Αριθμέντι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γλύκος με ωραία επέμβαση στην δεξιά του γωνία κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 21′ θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, όμως η προσπάθεια του Αθανασιάδη στο δεύτερο δοκάρι έφυγε άουτ.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι στο οποίο… συνέβαλαν και τα πολλά σφυρίγματα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο… μισό του φιλικού ξεκίνησε όπως το πρώτο, ήτοι με ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς, όταν στο 47′ ο Λάζαρ έκανε το σουτ, έξω από την περιοχή, αλλά ο Αουάτ μπλόκαρε, ενώ την ίδια… κατάληξη είχε και το σουτ του Κάτσε, τρία λεπτά αργότερα.

Στην συνέχεια οι Ισπανοί ανέβασαν… στροφές και απείλησαν στο 53′ με το φάουλ του Μάρκες, το οποίο μπλόκαρε ο Γλύκος, ενώ ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά και στο πλασέ του Αριθμέντι στο 56′. Η καλύτερη στιγμή για τους νησιώτες ήταν στο 62′ όταν ο Ραμίς εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι πολλές αλλαγές του Γιώργου Δώνη δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα η Μαγιόρκα να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, οι νησιώτες δεν απείλησαν σημαντικά την εστία του «Δικέφαλου» και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν χωρίς τέρματα την φιλική αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος (75′ Μελίσσας), Έτο (74′ Αποστολόπουλος), Λίνο (74′ Κωνσταντινίδης), Κουμαλό, Κατσικάς (82′ Στάμου), Λαζάρ, Παναγιωτούδης (46′ Κάτσε), Ρομπέρ (78′ Παπάζογλου), Γεωργιάδης (78′ Μπανγκουρά), Γιάννου(65′ Πέλκας), Αθανασιάδης (78′ Πόποβιτς).

Μαγιόρκα (Χοακίν Καπαρός): Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα, Τσαρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.

Τένις Τέννις
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΕνδιαφέρον για «Φέτφα»
Next Article «Περήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό»
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Τέννις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ευρωπαϊκό τουρνουά «Kalymnos Cup 2025»

November 8, 2025
Διάφορα

Στην Κάλυμνο το διεθνές τουρνουά Tennis Europe U-14 απ’ τις 3 – 8 Νοεμβρίου

October 8, 2025
Διάφορα

Όμιλος Αντισφαίρισης Κω: Με επιτυχία το Kos Summer Open 2025 (pics)

July 29, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}