Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Ντροπή…(Της Κατερίνας Φιλοπούλου)
Διάφορα

Ντροπή…(Της Κατερίνας Φιλοπούλου)

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 21, 20104 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://aegeanews24.gr/images%5Cstories%5Cproducts%5Csmall.4ce801bd9cbd1_1695704-black-soccer-cleats-and-red-soccer-ball-on-grass.jpg

Υπάρχει μια άποψη που λέει, όταν είσαι θυμωμένος, να μετράς ανάποδα από το 100 και μετά να μιλάς (ή να γράφεις). Γνωρίζοντας καλά την ιδιοσυγκρασία μου, και από το 1.000.000.000.000.000 να μετρήσω ανάποδα, αποκλείεται να ηρεμήσω, γι’ αυτό και αποφάσισα να γράψω «θυμωμένη».

Σήμερα (Σάββατο) δυστυχώς, γράφτηκε μια ντροπιαστική σελίδα στην αθλητική ιστορία του νησιού μας, αφού μπήκε και οριστικά η «ταφόπλακα» στην κατιούσα που είχε πάρει ο Ανταγόρας τις τελευταίες ημέρες. Ψυχή δεν πάτησε στην συνάντηση που οργάνωσαν οι της Διοίκησης, μπας και βρεθεί λύση. Ούτε περαστικός. Ούτε ένας από τους πολιτικούς και άλλους φορείς που κλήθηκαν προσωπικά. Έτσι, να ξεστρατίσει ρε παιδί μου και να πάει, έστω και από λάθος.

Και το χειρότερο δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο ήταν που, κανείς απ’ όλους όσοι γράφουν με τόση ευκολία (ανώνυμα) σχόλια είτε εδώ, είτε στο giafkasports, δεν πήγε να δει τι διάολο συμβαίνει στην ομάδα που με τόση ευκολία «θάβουν» όλοι από την αρχή του χρόνου. Κανείς δεν πήγε, από περιέργεια έστω, να δει τι είχαν να πουν οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα και πέρσι έβαλαν ένα σκασμό λεφτά. Ουδείς πήγε να ρωτήσει τι πήγε λάθος στο φετινό προγραμματισμό, τι έφταιξε και η ομάδα έφυγε «άκλαφτη» από το Πρωτάθλημα πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος.

Όλοι αυτοί οι προπονητές της εξέδρας, που το μόνο που ήξεραν ήταν να κρίνουν όλο αυτό το διάστημα. Ή εκείνοι που πιπιλάνε τόσο καιρό την καραμέλα των «ντόπιων». Ή εκείνοι που βρήκαν στο πρόσωπο του Σηφάκη, τη… ρίζα του κακού. Κανένας δεν πάτησε. Ούτε οι «επώνυμοι» Ανταγορίτες, ούτε οι φίλαθλοι που γεμίζουν σε κάθε αγώνα το στάδιο, ούτε καν τα «ανενεργά» μέλη της Διοίκησης. Ούτε οι επιχειρηματίες που ζητούσαν (και καλά) να παραιτηθούν κάποιοι από τη σημερινή Διοίκηση για να συμμετέχουν εκείνοι.

Οι μόνοι που ήταν εκεί, ήταν οι «ξένοι» παίχτες. Αυτοί που τόσο καιρό έπαιζαν απλήρωτοι. Που τις τελευταίες μέρες δεν είχαν στη τσέπη λεφτά ούτε για να πιουν ένα καφέ. Και που παρά το τελεσίγραφο που είχαν δώσει στον Πρόεδρο στην προηγούμενη συνάντηση (ότι θέλουν άμεση αποδέσμευση από την ομάδα και καταβολή των μέχρι τώρα οφειλόμενων) περίμεναν ότι ίσως την τελευταία στιγμή, θα γινόταν κάποιο θαύμα και θα μπορούσε η ομάδα να συνεχίσει και κάποιοι απ’ αυτούς να παραμείνουν εάν το ήθελαν.

Οι «ξένοι» ήταν εκεί. Οι παίχτες που δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν ήρθαν στην Κω για τουρισμό, αλλά για να παίξουν μπάλα. Οι «ξένοι» που καταδίκασαν κάποιοι τόσο εύκολα, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν από δω και επειδή δεν πήραν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν (λες και οι παίχτες ήθελαν να κάνουν μόνο ήττες και ισοπαλίες) τις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Σηφάκης δεν ήταν εκεί. Έφυγε. Κι αυτόν άχρηστο τον έβγαλαν ορισμένοι. Πως γίνεται ένας προπονητής που ανεβάζει μια ομάδα 4 κατηγορίες σε 4 χρόνια, να έρχεται στην Κω και να γίνεται άχρηστος, αυτό δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου. Ούτε πως ένας κατά γενική ομολογία επιτυχημένος τεχνικός να βαφτίζεται «αποτυχημένος» μέσα σε 7 αγωνιστικές…

Και τώρα; Ο Ανταγόρας θα πέσει στην Α1, του χρόνου θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς και μακάρι φέτος, να ανέβει κάποια άλλη ομάδα από το νησί στο Περιφερειακό για να έχουμε να λέμε ότι έχουμε «ομάδα σε κατηγορία».

Σκεφτείτε μόνο αυτό όμως. Δεδομένου ότι όλα όσα έγιναν φέτος με τους μη Κώους ποδοσφαιριστές στον Ανταγόρα δεν είναι κανα κρατικό μυστικό, ποιος παίχτης («ξένος») θα δεχθεί του χρόνου (ή του αντίχρονου, ή όποτε τέλος πάντων χρειαστεί), να έρθει σε ομάδα του νησιού.

Και σκεφτείτε και κάτι άλλο. Πόσο ντροπή είναι για ένα νησί σαν το δικό μας, να μην μπορεί να στηρίξει μια ομάδα, όχι να ανέβει σε «μεγάλη κατηγορία», αλλά ούτε καν να παραμείνει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν θα τη λένε την ομάδα Ανταγόρα ή Α.Ο. Λάμπης…

Πηγή: www.aegeanews.gr

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΚαθάρισε σε 5′ η Γιουβέντους!
Next Article Δόξα Καρδάμαινας-‘Αγιος Ισίδωρος 3-1
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διάφορα

Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

December 5, 2025
Διάφορα

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Ιπποκράτη του Κώου (Video)

December 1, 2025
Διάφορα

«Λαμπερή» Χριστουγεννιάτικη γιορτή απ’ το τμήμα ενόργανης του Ιπποκράτη του Κώου (pics & video)

December 1, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}