Με «διπλό» στην Πάτμο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Καλυμνιακός που επικράτησε με 0-2 του Ξάνθου Πάτμου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουσσά ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνο ο Αντώνης Καμπουράκης απ’ το έμεσσο που δόθηκε κατάφερε να κάνει το 0-2 για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν αφού κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Σιδηρόπουλος αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ και έτσι το 0-2 έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.
Διαιτησία
Διαιτητής ήταν ο Βουλγαράκης (δεν ταξίδεψε στην Πάτμο ο Μαστρογιαννάκος) με βοηθούς τον Κορώνη και τον Κατέρη.
Οι συνθέσεις
Ξάνθος Πάτμου (Γιώργος Καρατζάς): Τζανακάκης, Γρύλλης Β. (46′ Νάκης), Κάβουρας Π, Κάβουρας Μ., Μιχελής, Κορωναίος, Μπουτσάι, Μαστροπέτρος, Ζωτάλης (60′ Κάνδρος), Σιδηρόπουλος, Γιάνναρος
Καλυμνιακός (Δημήτρης Βολονάκης): Έλληνας, Μπιλλήρης (60′ Χατζηδάκης), Πιλάτος (80′ Πάνος), Κοτσάνης, Κλειδαράς, Πιλάτος Ελ., Κάννης, Μουσσάς (80′ Σουλούνιας), Καμπουράκης Γ., Μαραγκός, Καμπουράκης Α. (90′ Ασπράς).



