Χωρίς συγκέντρωση και με πολλά λάθη, ο Ιπποκράτης VP Legacy Group γνώρισε την ήττα με 69-79 από την Άμιλλα Περιστερίου, με τη διαφορά να είναι ίδια με εκείνη του πρώτου γύρου, αλλά αυτή τη φορά υπέρ της ομάδας του Περιστερίου.
Οι γηπεδούχες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και δεν είχαν καθαρές επιθετικές επιλογές, ενώ η Άμιλλα βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα με τις Λυκούδη, Βαρβιτσιώτη και Μυλωνάκη να κάνουν τη διαφορά. Πρώτη σκόρερ για τον Ιπποκράτη ήταν η Κάρενς, η οποία όμως πήρε βιαστικές επιλογές στα τελευταία λεπτά, ενώ η Κρανιώτη, που προσπάθησε αρκετά στην τέταρτη περίοδο, είχε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιπποκράτης έβρισκε λύσεις κυρίως με τις Κάρενς και Πατμίου, με την Άμιλλα να έχει σε πολύ καλή μέρα τη Βαρβιτσιώτη, μένοντας πάντως πίσω στο σκορ με 38-33. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχες ξεκίνησαν καλά, όμως στη συνέχεια «κόλλησαν» επιθετικά, με τη Λυκούδη να δίνει συνεχόμενους πόντους και την ομάδα της κυρίας Γουναρά να περνά μπροστά με 54-57.
Η τέταρτη περίοδος ήταν ντέρμπι, με τον Ιπποκράτη να μένει ζωντανός χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ και τους συνεχόμενους πόντους της Κρανιώτη, ωστόσο αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα. Η Άμιλλα, με τις Λυκούδη και Μυλωνάκη, ανέβασε τη διαφορά και στο φινάλε η Λυκούδη με κλέψιμο και καλάθι διαμόρφωσε το τελικό 69-79, ισοφαρίζοντας και τη διαφορά του πρώτου γύρου.
Διαιτητές: Καρακωνσταντόπουλος – Κατσιμπίρης.
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 38-33, 54-57, 69-79.
Ιπποκράτης (Μάκης Κανενόπουλος): Κάρενς 25 (1), Παναγιωτοπούλου 11 (1), Γκοτζάι 4, Βελούδου, Πατμίου 5 (1), Καρτσαμάρη 11 (1), Σβύνου 1, Ασιατίδου, Κρανιώτη 12.
Άμιλλα Περιστερίου (Αναστασία Γουναρά): Μούκα 3, Εμμανουηλίδου 4 (1), Μυλωνάκη 17 (1), Λέρη, Λυκούδη 23, Μπάτσιου 2, Αμίτση 3 (1), Βαρβιτσιώτη 23 (4), Ερχάρουι 4 (1).



