Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » “Διπλό” με ανατροπή ο ΔΙ.ΑΣ (Video)
Ποδόσφαιρο

“Διπλό” με ανατροπή ο ΔΙ.ΑΣ (Video)

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςFebruary 11, 2018Updated:March 29, 20234 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο ημίχρονο, ο ΔΙ.ΑΣ επικράτησε με 2-1 του Κλεόβουλου στην Λίνδο και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή σε παιχνίδι που παρακολουθήσατε ζωντανά από το xxsports.org και το giafkasports.gr . Προηγήθηκαν με τον Παπαοικονόμου οι γηπεδούχοι, αλλά οι Χατζηφούντας και Μαργαρίτης «γύρισαν τούμπα» το ματς για την ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου στο δεύτερο μέρος. 

Εικόνα 


Ο ΔΙ.ΑΣ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο ο Κλεόβουλος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου προσπαθούσε με υπομονή να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο μια επίδειξη τεχνικής και ποιότητας του Δήμου Παπαοικονόμου ήταν αρκετή προκειμένου ο Κλεόβουλος να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 8ο λεπτό ο αρχηγός των γηπεδούχων έφερε την μπάλα στο αριστερό, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και με τρομερό σουτ νίκησε τον Τσαραπατσάνη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν λίγο χρόνο, προκειμένου να συνέλθουν από το σοκ το γρήγορου γκολ και ουσιαστικά μετά το 15΄ άρχισαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 16΄ το μακρινό σουτ του Μαριά έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρυσανθή, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε το εξ επαφής πλασέ του Χατζηφούντα μετά την κεφαλιά πάσα του Δρόσου. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Πη που σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με τον Κλεόβουλο να μην μπορεί να κυκλοφορήσει καθόλου την μπάλα και να είναι μονίμως σε παθητικό ρόλο. Στο 28΄ από κόρνερ του Πανόπουλου ο Μαριάς από θέση βολής, σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 31΄ ο Χρυσανθής έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας με τα πόδια το σουτ του Μαριά. Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση του Κλεόβουλου μετά το γκολ ήρθε στο 40΄ με τον Τσαραπατσάνη να διώχνει σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Παπαοικονόμου. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Γιάννης Μανούσογλου άλλαξε την διάταξη του με την είσοδό του Μαργαρίτη έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Αυτό είχε άμεσα αποτελέσματα και ο ΔΙ.ΑΣ φάνηκε να έχει ολοκληρωτική υπεροχή στο γήπεδο. Μια υπεροχή που σφραγίστηκε στο 52ο λεπτό με την εξαιρετική κίνηση και το σουτ του Μανώλη Χατζηφούντα που κατέληξε στα δίχτυα του Χρυσανθή για το 1-1. Ο ΔΙ.ΑΣ συνέχισε να πιέζει και έχασε μια ακόμα καλή στιγμή στο 55΄. Ο Χατζησουλεϊμάν εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Χρυσανθής έδιωξε με την μπάλα να φτάνει στην επαναφορά στον Χατζηφούντα που έκανε εκ νέου σέντρα τον Θωνιάτη, η κεφαλιά του τελευταίου όμως πέρασε παράλληλα από την εστία. Ένα λεπτό αργότερα ο Δρόσος έκανε νέα σέντρα στην μεγάλη περιοχή, αλλά η εξ επαφής κεφαλιά του Πη πέρασε σύριζα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 57΄ με τον Παπαοικονόμου να σεντράρει από αριστερα στην μεγάλη περιοχή και τον Ταγκάεφ να παίρνει την κεφαλιά που κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα ο ΔΙ.ΑΣ έφτασε στην ολική ανατροπή, με τον Μαργαρίτη να υποδέχεται την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και με άπιαστο αριστερό σουτ να αφήνει άγαλμα τον Χρυσανθή για το 1-2. Ο ρυθμός στο τελευταίο μισάωρο έπεσε αισθητά με τον Κλεόβουλο να προσπαθεί ανούσια για την ισοφάριση, αλλά να απειλεί μόνο με μακρινά σουτ. Από την άλλη ο ΔΙ.ΑΣ είχε ευκαιρίες να κλειδώσει την νίκη στην κόντρα επίθεση, ωστόσο αρκέστηκε στο τελικό 1-2. 

MVP 


Μπορεί ο ΔΙ.ΑΣ να είχε την υπεροχή και στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης του άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα στο δεύτερο μέρος. Ο νεαρός μέσος έκανε εξαιρετική δουλειά στην μεσαία γραμμή, βοηθώντας την ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα, ενώ πέτυχε και το γκολ της νίκης. 


Οι συνθέσεις


Κλεόβουλος (Δημήτρης Δογιάμας): Χρυσανθής, Κουκουτσέλας (51΄ Ευαγγελίδης), Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε, Μπαϊρακτάρης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ

ΔΙ.ΑΣ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Θωνιάτης, Χατζηφούντας (87΄ Ιωαννίδης):, Χατζησουλεϊμάν, Πης (67΄ Συνεσίου), Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος, Δρόσος (80΄ Δουγέκος), Γκεστένια (46΄ Μαργαρίτης), Μποΐλης

Live ΔΙΑΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article“Είμαστε κάτω απ’ την ζώνη του υποβιβασμού, μην αγχώνεστε”
Next Article Στην κορυφή η Α.Ε Κως (Video)
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

December 5, 2025
Μπάσκετ

Live Streaming: Φοίβος – Αίολος Κεφάλου | 4η αγωνιστική Ανδρικό Όμιλος νήσων

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}