Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Δηλώσεις του Ναφτί στο «Αθλητικό Metropolis
Ελλάδα

Δηλώσεις του Ναφτί στο «Αθλητικό Metropolis

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMarch 18, 20103 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ναφτί: «Να μην σταματάμε να σκοράρουμε»«Είναι ακόμα περίπλοκο το θέμα της πρόκρισης στον τελικό. Με ικανοποίησε πολύ αυτό που είδα με τους συμπαίκτες μου να μην είναι χαλαροί αλλά και μετά το 3-1 να πιέζουν για να βάλουν και άλλο γκολ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο πάθος και στον δεύτερο αγώνα στην Καβάλα ώστε να σφραγίσουμε την πρόκριση μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ήταν κάτι που μας εκνεύρισε, είδαμε ότι παρά την εξαιρετική μας προσπάθεια με μία… μαγική εικόνα δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τον προπονητή και είπαμε ότι πρέπει να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη, κάτι που κάναμε», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στις αλλαγές επί ημερών Έκτορ Ραούλ Κούπερ είπε: «Η ομάδα έχει αλλάξει σημαντικά, έχει τάξη, είναι οργανωμένη σε μεγάλο βαθμό. Ο κάθε προπονητής έχει δικό του τρόπο σκέψης στην δουλειά του, έτσι και ο κ. Κούπερ. Δεν παίζει τόσο ρόλο το σύστημα παιχνιδιού αλλά υπάρχει μία ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Όποιος και να μπει στο παιχνίδι έχει μεγάλη όρεξη για να παίξει και το ίδιο ισχύει όχι μόνο για τους έντεκα που ξεκινάνε αλλά και γι’ αυτούς που προέρχονται από τον πάγκο. Δεν ήμαστε μία ομάδα που έχει έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά ένα πολύ καλό ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών. Υπάρχει μία δέσμευση από όλους μας να συνεχίσουμε έτσι, να παίζουμε με πάθος και να τα δίνουμε όλα. Κάθε πρωί που πάμε για προπόνηση σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα, την επόμενη νίκη. Σκεφτόμαστε ότι έτσι όπως λειτουργεί η ομάδα μπορεί να μπει στα πλέι οφ, να κατακτήσει έναν τίτλο. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, με απόλυτη συγκέντρωση στον επόμενο αγώνα και βήμα βήμα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον διαφορετικό τρόπο πανηγυρισμού είπε: «Δεν σκέφτομαι κάτι ιδιαίτερο, κάθε φορά το χαίρομαι ιδιαίτερα βέβαια, δεν είμαι σαν τον Κάμπορα που σκοράρει συνέχεια. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο γκολ, που είχαν έρθει κάποιοι φίλοι μου από την Γαλλία, αλλά και το τελευταίο που πήγα στον Ντάριο Φερνάντες που είχε τραυματισμό, οι υπόλοιποι πανηγυρισμοί μου βγαίνουν αυθόρμητα».

Μιλώντας για την ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης» από τους φιλάθλους του Άρη είπε: «Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, απίστευτη. Οι εικόνες μοναδικές τις οποίες μπορώ να τις δικαιολογήσω γιατί υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θέλω να σταθώ όμως σε αυτό που βίωσα στον αγώνα με την Καβάλα. Ήμουν κουρασμένος αλλά η βοήθεια του κόσμου ήταν σαν να μου έδιναν επιπλέον πόδια, επιπλέον πνευμόνια. Κάθε επαγγελματίας που πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό λόγω της δουλειάς του, με τέτοιο κόσμο πρέπει να δώσει το 110%, 120% των δυνάμεων του για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Σε σχετική ερώτηση για το Κύπελλο Ελλάδος και την κατάκτηση του είπε: «Το θέμα είναι πως σκέφτεται ο καθένας το ποδόσφαιρο. Σκέφτομαι σαν επαγγελματίας και το επόμενο που σκέφτομαι είναι ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Από την αρχή ο στόχος ήταν τα πλέι οφ, οπότε πρέπει να κερδίσουμε τον Πανιώνιο για να πλησιάσουμε κοντά στον βασικό μας στόχο. Το παιχνίδι με την Καβάλα το κάναμε έτσι, ώστε να αποκτήσουμε ένα προβάδισμα για τον τελικό. Θα σκεφτούμε στην συνέχεια τον επόμενο αγώνα με την Καβάλα, όπου πρέπει να πάμε και να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΟλοκληρώθηκε η 2η φάση του Εργασιακού πρωταθλήματος
Next Article Και όμως τον πουλάει..
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Tεράστια Εθνική, νίκη κόντρα στην Κροατία και πρόκριση στους Ολυμπιακούς

July 7, 2024
Ελλάδα

Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αν προκριθεί η Ελλάδα στο Euro 2024

December 2, 2023
Ελλάδα

Εθνική Ανδρών: Ο Βασίλης Σπανούλης προπονητής για τα επόμενα δύο χρόνια

October 2, 2023

Recent Posts

  • Live Streaming: Μικρός και μεγάλος τελικός Κ-14
  • Η τελετή λήξης του καμπ τεχνικής και τακτικής του ΠΑΟΚ Κω σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • Θερμή υποδοχή στην Κω για τον Ιπποκράτη που πανηγυρίζει την άνοδο στην National League 2
  • Final-4 Κ-14: Στον τελικό ο Αντίμαχος
  • Final-4 Κ-14: Πήρε την πρόκριση η Ρόδος

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}