Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Δηλώσεις του Μπασινά στην Sportday
Ελλάδα

Δηλώσεις του Μπασινά στην Sportday

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 28, 20092 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η Εθνική δεν είναι σύλλογος. Ήξερα ότι κάποια στιγμή δεν θα συμμετέχω. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό, ούτε προσβλητικό που δεν με καλεί στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής”,τόνισε αρχικά ο Άγγελος Μπασινάς στη Sportday και συνέχισε λέγοντας: “Αν εκείνος κρίνει στην παρούσα φάση ότι δεν μπορώ να βοηθήσω η απόφαση του είναι σεβαστή.”
 
Για την νίκη της Εθνικής στο Ντόνετσκ: “Η Εθνική έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε να παίξει για την πρόκριση και τα κατάφερε. Αγωνίστηκε με στυλ που την έχει οδηγήσει σε επιτυχίες και πολύ καλά έκανε. Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι φαντεζί αλλά έχει ουσία με όλη την σημασία της λέξης. Η Ουκρανία ήταν μία ομάδα με σταθερότητα αλλά δεν ήταν στο επίπεδο της π.χ Γαλλίας. Δεν ήταν το απόλυτο φαβορί στα ματς με την Ελλάδα. Ήταν μέσα στις δυνατότητες μας να τους αποκλείσουμε και τα καταφέραμε.

Η Εθνική έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει πολλά. Είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή στο ποδόσφαιρο μία ομάδα να κάνει κοιλιά ή να έρθει η στραβή σε κάποιο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι η Εθνική ομάδα εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Ας σταματήσει εδώ η γκρίνια γιατί δεν της αξίζει”
.

Για την πιθανότητα επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: “Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω σε ομάδα του εξωτερικού. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Θεωρώ ότι έχω μπροστά μου άλλα δύο χρόνια μπάλας σε καλό επίπεδο.

Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Μαγιόρκα. Έχω καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου σε αυτή την ομάδα. Πέρασα πολύ όμορφα, έζησα την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος και έκανα πολλούς φίλους με τους οποίους εξακολουθώ να κρατάω επαφή. Από την Ελλάδα δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση”.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article“Σικέ” το Βοσνία-Τουρκία
Next Article Σύστημα 3.4 με Χ,Giafkas47
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Tεράστια Εθνική, νίκη κόντρα στην Κροατία και πρόκριση στους Ολυμπιακούς

July 7, 2024
Ελλάδα

Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία αν προκριθεί η Ελλάδα στο Euro 2024

December 2, 2023
Ελλάδα

Εθνική Ανδρών: Ο Βασίλης Σπανούλης προπονητής για τα επόμενα δύο χρόνια

October 2, 2023

Recent Posts

  • Με τον Φραντζέσκο Χρήστου στη National League 2 ο Ιπποκράτης
  • Δύο Πανελλήνια ρεκόρ για τον Ιππικό Όμιλο Κω
  • Οι Μασκότ των «Αιωνίων» στην Κω για το 8ο Kos 3×3 Basketball Festival
  • «Ευχαριστώ θερμά τον Α.Ο Πυλίου, εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο»
  • Το πρόγραμμα στο 16ο πρωτάθλημα δικηγόρων

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}