Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Δηλώσεις των διεθνών
Διεθνή

Δηλώσεις των διεθνών

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJune 5, 20104 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/0001%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB06.jpg

Ρεχάγκελ: “Θέλουμε εμπειρία και επιτυχία”

Ό Ότο Ρεχάγκελ έκανε λόγο για πολύ καλό κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, τόνισε ότι θα πρέπει να δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους με αντίπαλο τη Νότια Κορέα ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ακόμα στη Νότια Αφρική η συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων προς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι αμέριστη.

“Αισθανόμαστε καλά, έχουμε δύο παίκτες με μικροενοχλήσεις (Γκέκας, Μόρας), υπάρχει ενθουσιασμός, έχουμε προκριθεί και το κλίμα είναι πολύ καλό. Για τους παίκτες είναι μία μοναδική εμπειρία αλλά θέλουμε και μία επιτυχία”, τόνισε ο “Χερ Ότο”, και συνέχισε:

“Είδαμε τη Νότια Κορέα, είναι δυνατή ομάδα και γρήγορη και πρέπει να δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας. Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, οι Έλληνες είναι παντού σε όλο τον κόσμο και πιστεύουμε να μας στηρίξουν πολύ”.

Κληθείς να κάνει μία σύγκριση με το Μουντιάλ του 1994 (παρθενική συμμετοχή της Ελλάδας) ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε ότι “Το 1994 δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα” ενώ σε ερώτηση για την κατάσταση του Βαγγέλη Μόρα είπε: “Ελπίζουμε να μπει στις προπονήσεις σύντομα”.

Αβραάμ: “Πρέπει να τα δώσουμε όλα”

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στο τεράστιο μέγεθος της διοργάνωσης και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα οι παίκτες για να διακριθούν:

“Έχουμε μερικές ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε περισσότερο και να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Προβληματισμός υπάρχει σίγουρα (σ.σ για τα 4 γκολ στα δύο φιλικά με Βόρεια Κορέα και Παραγουάη) παρόλα αυτά πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές.

Η ομάδα για να έχει το πρόσωπο που θέλουμε πρέπει να πιάσει ρυθμό, να δημιουργήσει και θα έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει, είναι η πρώτη φορά για όλα τα παιδιά και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάμε ψηλά.

Δουλέψαμε στην προπόνηση σε κάποια σημεία περισσότερο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο”.

Σαμαράς: “Να χαρούμε το ποδόσφαιρο”

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαμαράς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια: “Θα πρέπει να χαρούμε τη διοργάνωση γιατί δεν ξέρουμε αν θα ξαναπάμε. Πρέπει να υπάρχει καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, να χαρούμε το ποδόσφαιρο και μέσα από αυτή τη χαρά να βγάλουμε θετικά αποτελέσματα.

Είδαμε στο φιλικό με Βόρεια Κορέα ότι υπάρχουν κοινά σημεία με τη Νότια Κορέα αλλά η Νότια Κορέα έχει μεγαλύτερη ποιότητα.

Δουλέψαμε στην προετοιμασία, μπορεί να μη φάνηκε στα φιλικά αλλά νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Το πλάνο μας και η βάση μας να είναι ο επαναληπτικός με Ουκρανία. Σε αυτό να πατήσουμε και να βασιστούμε.

Καλά είναι τα βίντεο που βλέπουμε τους αντιπάλους, αλλα πρέπει να είμαστε δυνατοί φυσικά και πνευματικά”.

Όσο για το αν μπορεί η ομάδα να φέρει επιτυχίες, είπε: “Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, άλλοι μιλούν για πρόκριση στους “16”, άλλοι να πάρουμε μία νίκη και άλλοι να βάλουμε ένα γκολ.

Όλα αυτά είναι μόνο λόγια, στην πράξη θα φανούν όλα και αγώνα με τον αγώνα θα έχουμε ξεκάθαρο μυαλό για να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε. Θα πρέπει να νιώσουμε καλά με τους εαυτούς μας και με την ομάδα”.

Τοροσίδης: “Το Μουντιάλ πρόκληση για όλους”

Για τον Βασίλη Τοροσίδη τέλος, το Μουντιάλ αποτελεί πρόκληση καθώς ίσως να μην ξαναδοθεί ποτέ η ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή, με τον άσο του Ολυμπιακού να υποστηρίζει επίσης ότι τα δυνατά ατού της Εθνικής ομάδας είναι η συνοχή και το… τρέξιμο.

“Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να δουλέψουμε. Πρέπει να είμαστε υγιείς στον πρώτο αγώνα και καλοί και δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Η ομάδα βασίζεται στην ομοιογένεια και στο γεγονός ότι τρέχουν πολύ τα παιδιά. Εάν πράξουμε αυτό στο τουρνουά δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Το Μουντιάλ αποτελεί για όλους πρόκληση, οι ποδοσφαιριστές άνω των 30 δεν έχουν παίξει άλλο Μουντιάλ και δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία.

Πόσο μάλλον για μας. Θα πρέπει να το δούμε ως τελευταία ευκαιρία, μπορεί να μην ξαναπάμε. Είτε είναι Μουντιάλ, είτε φιλικό, είτε προκριματικός αγώνας υπάρχει το αναμενόμενο άγχος”.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΓλυκοκοιτάζει Βιλ η Μπαρτσελόνα
Next Article Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Φενέρ
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διεθνή

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

July 19, 2024
Διεθνή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σίτι

June 11, 2023
Διεθνή

Ο Γκουντογκάν χάρισε το Κύπελλο στους «πολίτες»

June 3, 2023

Recent Posts

  • To Σάββατο στις 17:00 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιπποκράτη
  • 5ο Basketball Xmas Esperos Τοurnament
  • Τη Δευτέρα στην Κω προπόνηση για τη μικτή κοριτσιών
  • «Μοιρασιά» στον Άγιο Σουλά για Ευκλή και Δόξα Καρδάμαινας
  • Live Streaming: Ιπποκράτης – Κάδμος Θήβας | 11η αγωνιστική National League 2

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}