Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Δεν χρειάζεται πανικός…»
Ελλάδα

«Δεν χρειάζεται πανικός…»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 21, 20153 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο Στέλιος Μαλεζάς αν και… νέος στην ομάδα, ουσιαστικά είναι από τους πιο παλιούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Προφανώς και νιώθει από Τούμπα γι” αυτό και η άποψή του για την κατάσταση στον Δικέφαλο, παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε και στον αυριανό (22/11) αγώνα με τον Παναιτωλικό. 

Αρχικά ανέφερε: «Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε να κερδίσουμε αρκετά παιχνίδια μας προβληματίζει και δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για να το αντιμετωπίσουμε, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες» .

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός της ομάδας: «Το ότι δεν κερδίζουμε. Από κει πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι για τους οποίους συμβαίνει αυτό και πάνω εκεί δουλεύουμε για να λύσουμε τα όποια προβλήματα έχουμε και να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα» .

Για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί: «Εκεί που πρέπει να μείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι και να εστιάσουμε είναι στο πως θα χτιστεί μία ομάδα, τόσο για την φετινή σεζόν που δεν έχει τελειώσει ακόμα όσο και το μέλλον. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταγωνιστής τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Χρειάζεται υπομονή γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες, πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε αν θέλουμε να πετύχουμε».

Για τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρξουν ώστε να εξελιχθεί αυτή η ομάδα: «Χρειάζεται ένας σταθερός προπονητής με ένα πλάνο που θα λειτουργήσει, ώστε πάνω σε αυτούς τους δύο παράγοντες να χτιστεί κάτι καλό» .

Για το πως υπολογίζουν την πρόοδο της ομάδας, πέρα από τα αποτελέσματα: «Περάσαμε ένα μεγάλο διάστημα προόδου αλλά αυτή την περίοδο, όπως συμβαίνει και σε όλα τα projects υπάρχει μία στασιμότητα. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε. Θα πρέπει να δούμε ποια βήματα δεν κάναμε μέχρι τώρα σωστά ώστε να τα διορθώσουμε και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό: «Το να αντιμετωπίζεις μία πρώην ομάδα σου δεν είναι και το ότι καλύτερο. Αυτό όμως που πρέπει να κάνω εγώ είναι να βοηθήσουμε την ομάδα μου να πάρει τους τρεις πόντους. Μας λείπουν πολύ» .

Για την αμυντική γραμμή της ομάδας και τους τραυματισμούς: «Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Δεν έχει σημασία αν λείπουν πολύτιμοι παίκτες. Όσοι παίξουμε θα φροντίσουμε να αναπληρώσουμε το κενό των υπολοίπων και θα αποδείξουμε και πράγματα για τον εαυτό μας αλλά και σε όλους τους άλλους» .

Για το που πιστεύει κατά την γνώμη του ότι θα κριθεί ο αγώνας της Κυριακής: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Στο ποδόσφαιρο πλέον όλοι γνωρίζουν τα ατού των αντιπάλων, οπότε ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι» .

ΠΑΟΚ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΦωτορεπορτάζ απ’ το Ανταγόρας-Δόξα Ψίνθου
Next Article «Με ήθελε στην Ντόρτμουντ ο Κλοπ»
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}