Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Δεν βλέπω το λόγο να μην είμαι εδώ…»
Ελλάδα

«Δεν βλέπω το λόγο να μην είμαι εδώ…»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMay 28, 20155 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό, τον οποίο θεωρεί ιδανικό για να εξελίξει το παιχνίδι του, δήλωσε ο Νίκος Καρέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Αναλυτικά, ο Νίκος Καρέλης μίλησε στην εκπομπή «Αντεπίθεση» και στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για: 

-τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η καλή εικόνα που είχαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε καλή ψυχολογία, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τους βαθμούς που μας φέρνουν πιο κοντά στην πρώτη θέση στα play offs». 

-το πού αποδίδει την εικόνα του Παναθηναϊκού στα play offs: «Αυτή την εξήγηση δεν μπορώ να τη δώσω. Μπορώ να πω πάντως ότι στα play offs φαίνεται η σωστή δουλειά που έχουμε κάνει όλο το χρόνο. Οι άλλες ομάδες είναι πολύ κουρασμένες. 

-το πώς εισπράττει τη φετινή εκτόξευση στην καριέρα του: «Ελπίζω να μην έχω φτάσει ακόμη στην κορυφή. Ξέρω ότι με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μού δείχνουν εμπιστοσύνη και πιστεύω πως θα φτάσουμε με όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού ακόμη πιο ψηλά την επόμενη σεζόν».

-το αν απογοήτευσε την ομάδα η αφαίρεση βαθμών από το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ισχύει αυτό, γιατί όταν σου παίρνουν τρεις βαθμούς νιώθεις παράξενα. Δουλεύεις για όλη τη χρονιά να φτάσεις σε έναν στόχο και κάποια γεγονότα σού στερούν αυτό το δικαίωμα. Το πρωτάθλημα δεν το πήραμε, αλλά δουλεύουμε πολύ καλά για να βγούμε πρώτοι στα play offs». 

-το αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα: «Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά όχι να το πάρουμε, γιατί εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι υπήρχαν κι άλλα πράγματα που δεν μας άφησαν. Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα διαιτησία… Υπάρχουν διάφορα πράγματα που τα είδε όλη η Ελλάδα. Θα μπορούσε το πρωτάθλημα να είναι πιο συναρπαστικό. Παράλληλα η επίδοσή μας σε ορισμένα παιχνίδια δεν ήταν όπως έπρεπε κι έτσι δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους». 

-τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας φέτος: «Στην αρχή της σεζόν δεν είχαμε βρει τα πατήματά μας σαν ομάδα για να αντεπεξέλθουμε σε κάποια ματς και η απόδοσή μας δεν ήταν όπως έπρεπε σε σημαντικά παιχνίδια, όπως στο Europa League και το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη. Αν την είχαμε αποκλείσει, πιστεύω πως θα φτάναμε στον τελικό και ίσως να παίρναμε το Κύπελλο». 

-το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν έρθει ακόμη. Είμαστε Παναθηναϊκός, πάμε για το καλύτερο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, να μη χάσουμε παιχνίδια σε έδρες που φέτος χάσαμε πολύτιμους βαθμούς και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Έχουμε βάλει τις βάσεις με τον προπονητή μας, το καλοκαίρι θα έρθουν και άλλοι παίκτες και θέλουμε το καλύτερο, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Champions League». 

-το πώς τον έχει βοηθήσει ο Γ. Αναστασίου: «Ο κ. Αναστασίου έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα κι εμένα προσωπικά. Με πήρε από τη Ρωσία και με έφερε στον Παναθηναϊκό. Αυτό δείχνει πολλά. Με έχει βοηθήσει πολύ και χαίρομαι που ανταποδίδω την εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να έχει αυτοπεποίθηση, τακτικά και τεχνικά επίσης έχει κάνει πολλά για μένα». 

-τη συνεργασία με τον Μ. Μπεργκ: «Δεν μπορείς να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο επιθετικό και να μην πάρεις πράγματα. Από τα πατήματά του, από τις κινήσεις του, από τα τελειώματά του… Με έχει βοηθήσει πολύ, όπως και άλλα παιδιά, όπως ο Ζέκα και ο Πέτριτς, που με συμβουλεύουν κάθε μέρα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν επιθετικό που να ξέρει πώς να κινείται στο χώρο και να κάνει ό,τι καλύτερο για να σε βοηθήσει να βρεθείς κοντά στο γκολ. Όλα είναι πιο εύκολα όταν είσαι δίπλα του». 

-το πού χρειάζεται να βελτιωθεί: «Θέλω βελτίωση στα τελειώματα, το ξέρω και ο ίδιος. Θα έρθει πιστεύω από τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό και από την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα πρέπει επίσης να βρίσκω καλύτερα τους κενούς χώρους για να τους εκμεταλλεύομαι καλύτερα».

-το γεγονός ότι δεν πέφτει εύκολα για να πάρει σφυρίγματα: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ στο γήπεδο και να μην περιμένω από έναν διαιτητή να πάρω ένα παιχνίδι. Θα πρέπει όμως και οι διαιτητές να ξέρουν καλύτερα τι κάνουν μέσα στο γήπεδο». 

-τα σκάνδαλα στο ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο: «Δεν δίνω σημασία, προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι τόσα, ώστε να είμαι συγκεντρωμένος και να δουλεύω σκληρά. Αυτά τα πράγματα είναι για τους ανθρώπους εκτός γηπέδων. Δεν θα έλεγα πως κάποιοι κλέβουν το δίκιο μας, αλλά πως υπάρχουν αγώνες που δεν χάνεις μόνο από την απόδοσή σου». 

-τη συμβουλή που του έχουν δώσει και του έχει μείνει: «Με τη σκληρή δουλειά όλα γίνονται και πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου». 

-το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Δεν βλέπω το λόγο να μην είμαι. Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό, οπότε…». 

-το αν αισθάνεται έτοιμος για μεταγραφή στο εξωτερικό: «Δεν το σκέφτομαι καν. Πιστεύω πως πρέπει να μείνω στον Παναθηναϊκό, να δουλέψω σκληρά κι αν έρθει κάτι σημαντικό αν το σκεφτούμε. Μένοντας εδώ θα δουλέψω σκληρά και θα βελτιωθώ». 

-το αν γνωρίζει να υπάρχει πρόταση για εκείνον: «Δεν γνωρίζω, δεν συζητώ αυτά τα πράγματα ούτε με τον μάνατζέρ μου, ούτε με την ομάδα κι έχω το μυαλό μου 100% στον Παναθηναϊκό». 

-τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής στο Euro 2016: «Υπάρχουν ελπίδες, αλλά είναι δύσκολο. Έχουμε ξανακαταφέρει να πάρουμε παιχνίδια στη σειρά. Θα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε στα Νησιά Φερόε». 

-το τι άλλαξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική: «Γίναμε πάλι οικογένεια στην Εθνική κι αφιερώσαμε χρόνο στην τακτική. Θα δουλέψουμε κι άλλο για να μπορέσουμε να νικήσουμε στα Νησιά Φερόε». 

-το κλίμα επί Κλαούντιο Ρανιέρι: «Τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά. Αυτή τη λέξη θα χρησιμοποιούσα». 

Παναθηναικός
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μουνιέ»
Next Article Σήμερα η κλήρωση για το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΔΟΠΑΒΣ
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}