Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Ας ακούσουμε τους παίκτες και όχι αυτούς που αποφασίζουν από τα γραφεία τους»
Ελλάδα

«Ας ακούσουμε τους παίκτες και όχι αυτούς που αποφασίζουν από τα γραφεία τους»

Σαρρής ΣουλειμάνBy Σαρρής ΣουλειμάνMay 4, 20202 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η A Bola έδωσε βήμα στους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου προκειμένου μέσα από προσωπικά άρθρα να εκφράσουν τις σκέψεις τους για τη πραγματικότητα που διαμορφώνεται παγκοσμίως ελέω κορονοϊού, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα να ξεσπάσει κάνοντας λόγο για μια «νέα εποχή στο ποδόσφαιρο» που θα πρέπει να ληφθεί ως μία μεγάλη ευκαιρία.

Μεταξύ άλλων, ο 41χρονος προπονητής σημείωσε: «Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει υποστεί πρωτοφανές αλλαγές και θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις (και όχι πάντα συναινετικές). Αυτή η νέα κατάσταση φέρνει μαζί της την ανάγκη για διαφορετικές σκέψεις και κρίσεις. Αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της κοινωνίας και ιδιαίτερα αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα, να κάνουν τη διαφορά και να βελτιώσουν την κατάσταση.

Πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε οργανισμό, και το βλέπω αυτό σε καθημερινή βάση στο ποδόσφαιρο, όταν κάποιος είναι στην καλύτερη κατάστασή του, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι θα κερδίσουμε και αυτόν (σ.σ. κορονοϊό). Εάν είναι απαραίτητο θα παίξουμε ‘παράταση’ ακόμη και… πέναλτι!».

Μιλώντας για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ‘άστραψε’, ζητώντας να δοθεί φωνή στους ποδοσφαιριστές: «Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αυτή τη στιγμή θα ήθελα να ακούσω περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, τι σκέφτονται και πώς ζουν όλα όσα συμβαίνουν. Πόσο θέλουν να παίξουν υπό αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα, οι φόβοι τους, η ικανότητα τους να επικεντρωθούν εκ νέου στις νίκες και το ποδόσφαιρο, τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι είναι ανθρώπινα αδύνατο να παραμείνουμε αδιάφοροι σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους όπως είναι!

Θα ήταν σημαντικό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, να δοθεί φωνή σε όσους κάνουν το άθλημα αυτό, τόσο συναρπαστικό!

Το ξέσπασμα του
Και παρεπιπτόντως ας σωπάσουμε για να ακούσουμε τους εξειδικευμένους στο θέμα που μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσεκτική εκτίμηση των κινδύνων που διατρέχουμε όλοι! Ας ακούσουμε περισσότερο τους επαγγελματίες και λιγότερο αυτούς που αποφασίζουν από την άνεση του γραφείου τους χωρίς κριτήρια.

Θα είναι τολμηρό, δεν ξέρω κι αν είναι εφικτό, να ακολουθήσει το ποδόσφαιρο μια νέα εποχή…».

ΠΑΟΚ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΗ νέα πρόταση του Παναθηναϊκού στον Καλάθη
Next Article «Αργά ή γρήγορα η Αρμάνι θα πάει στο Φάιναλ Φορ»
Σαρρής Σουλειμάν
  • Facebook
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}