Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Προβάδισμα πρόκρισης
Διεθνή

Προβάδισμα πρόκρισης

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςApril 10, 20142 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Το πρώτο τους βήμα για την πρόκριση στους «4» του Europa League έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, οι Μπενφίκα, Γιουβέντους, Πόρτο και Βασιλεία, οι οποίες κατάφεραν να επικρατήσουν των Άλκμααρ, Λιόν, Βαλένθια και Σεβίλλης.

Το ματς το οποίο αφορά άμεσα τη χώρα μας για την κατάταξη της UEFA, είναι αυτό της Βασιλείας, η οποία κατάφερε να διασύρει τη Βαλένθια με 3-0 μέσα στην Ελβετία, με τον επαναληπτικό να αποκτά χαρακτήρα διαδικαστικό, αφού οι Ισπανοί πρέπει να πετύχουν περισσότερα από τέσσερα γκολ προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σεντέρος, Μπαραγάν, Ρ. Κόστα και Ζόνας, δε θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις «νυχτερίδες», ενώ απουσίες έχουν και οι Ελβετοί. Πιο συγκεκριμένα, οι Στρέλερ, Αγέτι, Βόζερ, Σαφάρι και Ιβάνοφ, είναι αυτοί που θα απουσιάσουν.

Από τη μεριά της η Γιουβέντους θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην περάσει στα ημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα, η «Γηραιά Κυρία» έχει στα χέρια της το 1-0 του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Λιόν, ωστόσο, ο Κόντε καλείται να παρατάξει τους «μπιανκονέρι» χωρίς τους Πέπε και Μπαρτσάλι. Βέβαια, θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Βιντάλ. Οι Γάλλοι, από τη μεριά τους δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Φοφανά, Νταμπό, Γκρενιέ, Γκουρκίφ και Λοπέζ.

Η πρώην αντίπαλος των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Μπενφίκα, δε λέει να πατήσει φρένο και να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της. Στόχος των «αετών» είναι να κατακτήσουν το τρόπαιο! Έτσι, λοιπόν, θα προσπαθήσει να κρατήσει το 1-0 που πήρε στην έδρα της Άλκμααρ και να περάσει στα ημιτελικά. Αμφίβολος για τους Πορτογάλους είναι ο Αμορίμ!

Η Πόρτο από τη μεριά της, θα αγωνιστεί στην έδρα της Σεβίλλης, έχοντας ως οδηγό τα ματς με Άιντραχτ και Νάπολι. Ο Κριστοφόρο είναι τραυματίας για τους Ανδαλουσιανούς και δεν θα αγωνιστεί, ενώ ο Φάτσιο εξέτισε την ποινή του! Από την άλλη μεριά, οι «δράκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τερματοφύλακα Έλτον, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ ο Φερνάντο είναι τιμωρημένος.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών (ώρα 22:05) 

Μπενφίκα-Αλκμάαρ 
Γιουβέντους-Λιόν 
Βαλένθια-Βασιλεία 
Σεβίλλη-Πόρτο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης:

Άλκμααρ-Μπενφίκα 0-1 
Λιόν-Γιουβέντους 0-1 
Βασιλεία-Βαλένθια 3-0 
Πόρτο-Σεβίλλη 1-0 

www.woop.gr 

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΞανά στη 10άδα η Ελλάδα
Next Article Ανταγόρας: “Αντίο στον μεγάλο Ιμπραήμ Αππά”
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διεθνή

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

July 19, 2024
Διεθνή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σίτι

June 11, 2023
Διεθνή

Ο Γκουντογκάν χάρισε το Κύπελλο στους «πολίτες»

June 3, 2023

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}