Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » ”Έχω «δεθεί» με τον Ολυμπιακό”
Ελλάδα

”Έχω «δεθεί» με τον Ολυμπιακό”

Σαρρής ΣουλειμάνBy Σαρρής ΣουλειμάνSeptember 25, 20134 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως είναι πιστός στον Ολυμπιακό, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μπαρτσελόνα να εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. 
 
Αναλυτικά η συνέντευξη:
 
Ύστερα από δύο σερί κατακτήσεις Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, θεωρείς την ομάδα σου είναι ξανά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου;
 
“Δεν πιστεύουμε πως είμαστε το φαβορί. Θα παλέψουμε, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Το μπάτζετ του ρόστερ μας είναι αρκετά μικρό και έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ. Θα προσπαθήσουμε όμως να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε και φέτος”.
 
Ποιες ομάδες θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις ως φαβορί για τον φετινό τίτλο;
 
“Δεν ξέρω και δεν είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να ξεχωρίσω κάποιες ομάδες. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, πολλές είναι αυτές που έχουν αλλάξει παίκτες και προπονητές, οπότε δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσω από τόσο νωρίς κάποιον σύλλογο ως φαβορί για τον τίτλο”.
 
Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στο να αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό, καθώς ενδιαφέρθηκαν για εσένα μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Τι συνέβη όμως και τελικά επέλεξες να παραμείνεις στον Πειραιά;
 
“Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά έμεινα στον Ολυμπιακό. Είναι η ομάδα μου, στην οποία έχω ταιριάξει, και έχω μαζί της πλέον τρία ακόμη χρόνια συμβόλαιο. Έχω “δεθεί” με αυτή την ομάδα, μου αρέσει, αισθάνομαι καλά εκεί και μου ήταν δύσκολο να φύγω, οπότε δεν το έκανα, επιλέγοντας να συνεχίσω στην ομάδα μου”.
 
Δηλαδή, δεν υπήρξε στιγμή που βρέθηκες πολύ κοντά στο να αφήσεις τον Ολυμπιακό;
 
“Όχι, όχι, ποτέ!”
 
Δεν σκέφτηκες δηλαδή το ενδεχόμενο και την προοπτική να αγωνιστείς στο ισπανικό πρωτάθλημα;
 
“Θα μου ήταν δύσκολο να κάνω μία τέτοια κίνηση και δεν την έκανα. Έχω οικογένεια, παιδιά και μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να αφήσω τον Ολυμπιακό όπως είπα, διότι είναι η ομάδα μου με την οποία έχω “δεθεί” συναισθηματικά”.
 
Η Μπαρτσελόνα τώρα όμως απέκτησε έναν πρώην συμπαίκτη σου στον Ολυμπιακό, τον Παπανικολάου, πως σου φαίνεται;
 
“Καταρχάς είναι ένας παίκτης με σπουδαίο χαρακτήρα. Πέρσι αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ φέτος ο κορυφαίος νέος παίκτης στην Ευρώπη. Έχει μεγάλη προοπτική ώστε να εξελιχθεί ως μπασκετμπολίστας. Η Μπαρτσελόνα πιστεύω έκανε μία εξαιρετική επιλογή. Είναι καταπληκτικός παίκτης, του εύχομαι όλα να του πάνε καλά και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια της να κατακτήσει τίτλους”.
 
Η ελληνική οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα σπορ στην χώρα σου;
 
“Η κρίση είναι παγκόσμια και όλοι οι άνθρωποι αισθάνονται μπερδεμένοι και είναι προβληματισμένοι. Τα σπορ, όμως,  όπως το μπάσκετ στην Ελλάδα, κάνει τους ανθρώπους να ξεχνούν τα προβλήματα τους και τους κάνει να αισθάνονται χαρούμενοι έστω για λίγο. Για αυτόν τον λόγο τα σπορ και ειδικά το μπάσκετ είναι πολύ σημαντικά στην χώρα μου. Εμείς έχουμε την δύσκολη αποστολή και το απαιτητικό έργο να συνεχίσουμε και να κρατάμε το μπάσκετ στην Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας να σημειώνουμε μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες και έχει τα τελευταία χρόνια”.
 
Πως είδες την Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ; Εδώ στην χώρα μας δέχτηκε μεγάλη κριτική για το γεγονός πως έχασε όλα τα ματς της που κρίθηκαν προς το τέλος, όπως συνέβη απέναντι στην Ελλάδα.
 
“Η Ισπανία είναι εξαιρετική ομάδα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αγωνίστηκε δίχως σημαντικούς παίκτες της, όπως τους Πάου Γκασόλ, Ναβάρο, Ιμπάκα και Μίροτιτς, οι οποίοι είναι μπασκετμπολίστες που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε ένα παιχνίδι. Νομίζω πως της έλειπε η αποφασιστικότητα στις μονομαχίες”.
 
Τι περιμένεις από το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ισπανία;
 
“Πιστεύω πως θα γίνει έναν αρκετά ανταγωνιστικό τουρνουά. Ελπίζω να γίνει μία διασκεδαστική διοργάνωση και να την απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος”.
Ολυμπιακός
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΝοκ άουτ για έξι μήνες
Next Article «Ο Στοχ θα γυρίσει στη Φενέρμπαχτσε»
Σαρρής Σουλειμάν
  • Facebook
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}