Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Έλαμψε» ο Αστέρας
Ελλάδα

«Έλαμψε» ο Αστέρας

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 19, 20122 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε στην έδρα του τον Ατρόμητο για τον μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Τους τρεις βαθμούς κατάφεραν να πάρουν οι γηπεδούχοι, αφού επικράτησαν με 3-0, με τα δύο τέρματα που σημείωσαν στο πρώτο κιόλας ημίχρονο, συνεχίζοντας το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα.

Με το τελικό σκορ υπέρ του Αστέρα, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη βρίσκεται μόνη της στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας:

Στο 14′ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με εύστοχο σουτ του Μπαρτολίνι με την μπάλα να φλερτάρει αρχικά με τα δοκάρια του Ιτάνζ (1-0).

Στο 25′ ο Ναβάρο πήρε έτοιμο γκολ από ασίστ του Ράγιος και και με πλασέ νίκησε την εστία του γκολκίπερ των αντιπάλων.

Σε γενικές γραμμές, ο Αστέρας πίεζε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο 39′ ο Ράγιος έχασε την ευκαιρία να μεγαλώσει το προβάδισμα, με την μπάλα να βρίσκει δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μειώσει, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 57′ ο Αστέρας σημειώνει το τρίτο γκολ στην Τρίπολη με μία ακόμη ασίστ του Ράγιος και τον Ναβάρο να σουτάρει με μεγάλη ευστοχία(3-0).

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, η εστία του Φούλοπ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ η διάθεση για γκολ δεν είχε… αποσυρθεί για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του από τον πάγκο.

Τελικά, με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να αντιδράσει και τις επιθέσεις τους να μην απειλούν την εστία του Φούλοπ, το 3-0 ήταν το τελικό σκορ που έσετειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια μετά τα τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Φραγκουλάκης(64′ Κουρμπέλης) , Ουσέρο(82′ Έγκον), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Γκάμπριελ(76′ Καλαντζής).

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας(58′ Μπρίτο), Δημούτσος, Καραγκούνης(77′ Μπέλιτς), Γκαρσία(68′ Σουμπίνιο), Καραμάνος, Κούτσι.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Δεν πωλείται ο Γουόλκοτ»
Next Article «Τέλος» ο Χατζηνικολάου
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}