Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Μπορούμε τη νίκη με Σλοβακία»
Ελλάδα

«Μπορούμε τη νίκη με Σλοβακία»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 15, 20124 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Αισιόδοξος πως η Εθνική Ελλάδας έχει τις δυνατότητες να φύγει με το «διπλό» από την Μπρατισλάβα, κόντρα στην Σλοβακία, εμφανίστηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός, σε δηλώσεις του στο «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» έχει το… μέταλλο για τέτοια παιχνίδια, ξεκαθαρίζοντας πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας θα πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά.

Παράλληλα, μίλησε για τη νέα… σελίδα της ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως η Ένωση θα βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο… βήμα στην καριέρα του από το πόστο του μάνατζερ.

Αρχικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για την… αποστασιοποίησή του από την ενεργό δράση: «Έχω προσαρμοστεί. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Ήταν συνειδητή η απόφαση».

Για το αν πλέον μπαίνει στη θέση των ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα σε αυτή του Φάνη Γκέκα μετά την ευκαιρία που έχασε με τη Βοσνία, απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως δεν μπαίνω σε αυτή τη λογική. Ο Φάνης είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και θεωρώ πως κι εγώ να ήμουν εκεί θα μπορούσαν να το χάσω. Πολλά μπορείς να πεις. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται».

Όσον αφορά στην Εθνική ομάδα, τόνισε: «Αυτή η ομάδα πάνω απ’ όλα έχει ταλέντο. Έχει και καλό κλίμα και έχει δημιουργήσει ένα μέταλλο και όλα τα παιχνίδια τα βλέπει σοβαρά. Το παιχνίδι (σ.σ. με τη Σλοβακία) δεν είναι τελικός, αλλά στην Εθνική θα τα αντιμετωπίσουν όπως όλα τα άλλα, θα το δουν σοβαρά και η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις να το κερδίσει και να είναι καλύτερη η συνέχεια».

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στην Βοσνία και το στοιχείο που έλειψε από την ομάδα, καθώς δημιούργησε ευκαιρίες, απάντησε: «Η ομάδα σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού και του αντίπαλου, περιόρισε τον αντίπαλο, που είναι πολύ ποιοτικός. Δημιούργησε τις καταστάσεις, δεν βάλαμε γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αύριο μπορεί να πάρει τη νίκη και όλα να είναι πολύ καλά».

Για το αν οι Έλληνες παίκτες βελτιώνονται στο εξωτερικό, δήλωσε: «Νοοτροπία έχουν οι Έλληνα παίκτες. Γνωρίζοντας τα παιδιά είχαν την νοοτροπία αυτή και στην Ελλάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Σαμαρά που ξεκίνησε έξω, την νοοτροπία την είχαν. Το εξωτερικό σε βελτιώνει από άποψη επιπέδου. Τα παιχνίδια έχουν περισσότερη πίεση και συγκέντρωση και επαγγελματισμό και αυτό τους ανεβάζει επίπεδο».

Παράλληλα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε και για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του: «Θέλω να μείνω στο ποδόσφαιρο και το γνωρίζω καλύτερα από άλλα πράγματα, θέλω να πάω προς αυτή την κατεύθυνση».

Ερωτηθείς γιατί δεν επέλεξε να συνεχίσει ως προπονητής, υποστήριξε: «Επειδή δεν το έχω. Δεν έχω την υπομονή για να μπορώ να συνομιλώ με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για το ποιος πρέπει να παίξει, ποιος θα έρθει, πότε θα φύγω. Έχεις να σκέφτεσαι για τόσα πράγματα, εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να τους αφήσουμε και να κάνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Αυτό το πράγμα νομίζω ότι δεν θα το άντεχα. Για να μην δημιουργήσω προβλήματα στην ομάδα, επιλέγω να λειτουργώ μόνος μου και να δημιουργώ κατάλληλες συνθήκες για ποδοσφαιριστές για ωραία πράγματα».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος άσος, μίλησε και για την προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕΚ: «Η προσπάθεια είναι αξιόλογη, γιατί τα παιδιά που είναι εκεί ήταν σε ακαδημίες και δεν είχαν βιώσει στο έπακρο τον επαγγελματισμό και ξαφνικά πρέπει να σηκώσουν το βάρος της ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και υπάρχουν απαιτήσεις απ’ αυτούς. Αλλά αυτομάτως δημιουργούνται απαιτήσεις που πρέπει να ανταπεξέλθεις. Παράλληλα η ΑΕΚ δεν έχει και τύχη».

Για την επόμενη… μέρα της Ένωσης, σχολίασε: «Θεωρώ ότι δεν θα πέσει η ομάδα. Το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει μια διοικητική σιγουριά. Αν πραγματοποιηθεί η κίνηση από τους νέους επενδυτές θα είναι ότι καλύτερο για να μπει το νερό στο αυλάκι. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και με την έλευση του νέου προπονητή θα αλλάξει η κατάσταση».

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι, έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, υπάρχουν ελλείψεις παικτών που είτε είναι τραυματίες είτε ενσωματώθηκαν πιο μετά και σε συνδυασμό με αρνητικά αποτελέσματα, υπήρξε και το αρνητικό κλίμα. Δεν θεωρώ πως είναι κακή ομάδα και χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθεί».

Τέλος για το αν έχει… τσεκάρει κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή, απάντησε: « Να πω την αλήθεια έχω πει ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο στην Ελλάδα. Περισσότερες ομάδες έχουν… αναγκαστεί να χρησιμοποιήσουν μικρούς παίκτες και θα βλέπουμε αξιόλογους μικρούς, οι οποίοι αν δουλέψουν έχουν δυνατότητες για μεγάλα πράγματα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές αλλά δεν θα σας το αποκαλύψω».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Θέλω να κλωτσήσω τον Σουάρες»
Next Article «Κλείνει» Ρόσι η Ίντερ
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}