Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Η συνέχεια θα είναι καλύτερη….
Διάφορα

Η συνέχεια θα είναι καλύτερη….

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 1, 20123 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχουμε «προσπεράσει» στην Α’ κατηγορία και οι ομάδες δείχνουν σιγά σιγά να βρίσκουν τα πατήματα τους και ίσως τις επόμενες αγωνιστικές να μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα απ’ την μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ξεχωριστά για τους δύο εκπροσώπους μας στην Α’ κατηγορία.

Καλό πρόσωπο, δυνατότητες, πολλά νεύρα

Στην Αντιμάχεια ο Γιώργος Σταμάτης προσπαθεί να φτιάξει ένα «μίγμα» παλιών και νέων ποδοσφαιριστών και παρότι στην αρχή αυτό φαινόταν αρκετά δύσκολο βλέπουμε ότι αγωνιστική με αγωνιστική η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται και οι «νέοι» έχουν προσαρμοστεί κάτι παραπάνω από καλά. Αν φυσικά ερχόταν και το τρίποντο την πρώτη αγωνιστική τα πράγματα ίσως να ήταν ακόμα καλύτερα.

Τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στην Ρόδο, συνδυάστηκαν και με «σκάουτινγκ» αφού είχαν την ευκαιρία να δουν και ομάδες με τις οποίες θα παλέψουν για την σωτηρία (όπως φανερώνουν οι πρώτες αγωνιστικές), την μία από κοντά (Αστέρας Μασσάρων) και την άλλη σε αγώνα πρωταθλήματος (Ορφέας).

Μάλιστα το θετικό για τον Αντίμαχο είναι ότι είδε ομάδες με τις οποίες δεν υπάρχουν διαφορές και αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να τους περάσει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ αφού σαν ομάδα ο Αντίμαχος μπορεί να έχει το «μέταλλο» του πρωταθλητή αλλά έχει και αυτοκαταστροφικές τάσεις, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.

Κάποιες απ’ αυτές τις «τάσεις» έβγαλε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αρχίπολης. Σε ένα δικό του παιχνίδι ο Αντίμαχος κατάφερε να μείνει με εννιά παίκτες, να βάλει στο ματς την Αρχίπολη και 30λεπτά να τρέχει για να κρατήσει το τρίποντο. Σίγουρα τα νεύρα είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά επειδή και πέρυσι στον Αντίμαχο είχαν τέτοιες καταστάσεις πρέπει να δώσουν μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι, γιατί απ’ την στιγμή που το ρόστερ δεν είναι πολύ μεγάλο, ίσως στην συνέχεια αυτό τους στοιχίσει.

Πρόβλημα στην τακτική, διάθεση και σημαντική βελτίωση

Ο Σάκης Στεφαδούρος είχε την «ατυχία» να προσπαθήσει να φτιάξει μια ομάδα ουσιαστικά μέσα σε τρεις ημέρες, και τελικά φαίνεται πως τα κατάφερε. Μια ομάδα με πάρα πολλούς παίκτες, νεαροί οι περισσότεροι σε ηλικία και με ποδοσφαιριστές είτε που έχουν σταματήσει για κάποια χρόνια, είτε που δεν είχαν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο επιπέδου Α’ κατηγορίας.

Το κακό της υπόθεσης για το νεαρό τεχνικό είναι ότι πέρα απ’ την φυσική κατάσταση στην οποία έπρεπε η ομάδα να δουλέψει παράλληλα με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αναγκάστηκε να μάθει απ’ την αρχή στους περισσότερους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να κινούνται τακτικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά οι περισσότεροι αρχίζουν και το καταλαβαίνουν αλλά είναι άγνωστο ακόμα πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να μπορούν όλοι οι ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σωστά κατά την διάρκεια του αγώνα, και να παρουσιάζουν στο γήπεδο αυτό που προσπαθεί να τους περάσει ο κ. Στεφαδούρος.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα σιγά σιγά γίνεται οικογένεια, οι ποδοσφαιριστές έχουν καλή σχέση μεταξύ τους και υπάρχει αρκετή όρεξη για να δουλέψουν και να καταφέρουν περισσότερα πράγματα στην συνέχεια. Το θέλουν πολύ και αυτοί. Ακόμα και στα γκολ που έβαλαν την Παρασκευή στην Λίνδο, οι πανηγυρισμοί τους ακούστηκαν μέχρι την Κω, και αυτό αν μη τι άλλο δείχνει σημάδι ομάδας που μπορεί να καταφέρει αρκετά πράγματα.

Αν δεν τα καταφέρει και πέσει, τα έχουμε ξαναπεί, δεν έχει και πολύ σημασία. Εξάλλου αν γίνει ΟΜΑΔΑ θα ανέβει μέσα σε έναν χρόνο… Ίσως οι «βυσσινί» να πρέπει να φτάσουν στον πάτο, για να ανέβουν ξανά σε ψηλότερα σκαλοπάτια…

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Με την ΑΕΚ τελευταία και ο Μουρίνιο πρέπει να φύγει»
Next Article «Ζω το όνειρο μου…»
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διάφορα

Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

December 5, 2025
Διάφορα

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Ιπποκράτη του Κώου (Video)

December 1, 2025
Διάφορα

«Λαμπερή» Χριστουγεννιάτικη γιορτή απ’ το τμήμα ενόργανης του Ιπποκράτη του Κώου (pics & video)

December 1, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}