Ενημέρωση προς τα μέλη του συλλόγου πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Α.Ο. Πυλίου, Θοδωρής Πάχος, αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, μετά και την επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη.
Παρουσία των μελών της ομάδας έγινε εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας, με τη διοίκηση να παρουσιάζει τις ενέργειες και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τη λειτουργία και την πορεία του συλλόγου.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η αναβολή των προγραμματισμένων εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η διερεύνηση των δεδομένων που έχουν προκύψει σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της ομάδας σε εθνική κατηγορία.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να πραγματοποιηθούν επαφές με επιχειρηματίες, φίλους του συλλόγου αλλά και τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια και να διαπιστωθεί αν μπορεί να διαμορφωθεί το απαραίτητο πλαίσιο στήριξης, ώστε ο Α.Ο. Πυλίου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που του δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά στη Γ’ Εθνική.
Με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου επαφών, ο σύλλογος θα προχωρήσει στη διεξαγωγή των εκλογών και στη συνέχεια θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.







