Η Ακαδημία Καλύμνου κατέκτησε τον τίτλο στο εφηβικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου και ήδη τα σωματεία της Ε.ΚΑ.Σ.Δ. την συγχαίρουν για την επιτυχία της. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις του Φοίβου Κω, του Εσπέρου Κω, της Α.Ε. Δικαίου και της Ε.Α.ΚΑ. για την τεράστια επιτυχία της Ακαδημίας Καλύμνου στο χθεσινό τελικό με τον Κολοσσό στο φάιναλ-φορ, που διεξήχθη στο ”Βενετόκλειο” και με νικητές τους ”σφουγγαράδες”.
ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Φοίβος Κω εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας Καλύμνου για την απόλυτα δίκαιη και πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Δωδεκανήσου 2025–2026, ευχόμενος καλή επιτυχία στην επόμενη πρόκληση των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην ομάδα του Κολοσσού για την εξαιρετική της πορεία και τη συμμετοχή της στον τελικό του Final Four, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο δουλειάς που πραγματοποιείται. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις ομάδες του Ιπποκράτη και του Ιαλυσού για την αξιόλογη παρουσία και τη συμβολή τους στη συνολική επιτυχία και ανταγωνιστικότητα της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Το επίπεδο και το ήθος όλων των ομάδων ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον του Δωδεκανησιακού μπάσκετ.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Ο Α.Σ. Έσπερος Κω συγχαίρει θερμά την ομάδα της Ακαδημίας Καλύμνου για τη δίκαιη κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου και της εύχεται καλή επιτυχία στην πανελλήνια προκριματική φάση. Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν και στις ομάδες του Κολοσσού του Ιπποκράτη και του Ιαλυσού για τη συμμετοχή τους στο Final Four.
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ: Η Α.Ε. Δικαίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Ακαδημία Καλύμνου για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων Δωδεκανήσου 2025-2026 και της εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη πρόκληση των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση της διοργάνωσης, για την παρουσία και την προσπάθειά τους, συμβάλλοντας στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα του πρωταθλήματος. Το επίπεδο και το ήθος που παρουσιάστηκαν αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για το μέλλον του Δωδεκανησιακού μπάσκετ.
Ε.Α.ΚΑ.: Η ΕΑΚΑ συγχαίρει την συντοπίτισσα CBA για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος κατηγορίας Εφήβων. Ευχόμαστε τα καλύτερα στους Έφηβους του Χρήστου Καλαϊτζίδη και να έχουν μια καλή συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν. Κυρίως όμως να έχουν, όπως και όλοι οι Έφηβοι της κατηγορίας τους καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! Άξιοι συγχαρητηρίων και στις ομάδες που έφθασαν στο F4 , στον Κολοσσό, τον Ιπποκράτη και τον Ιάλυσο γιατί όλα αυτά είναι παιδιά που παράλληλα με τις προπονήσεις τους και τις διακρίσεις τους φέτος είναι η χρονιά που αγωνίζονται και για το Ακαδημαϊκό μέλλον τους. Μπράβο παιδιά σε εσάς, τους Προπονητές σας και στις Ομάδες σας! Καλή συνέχεια στην ζωή σας!!!



