Στις επιτυχίες επέστρεψε ο Αντίμαχος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Βαθύ, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-6, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (Όμιλος Νήσων), παραμένοντας σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Αντίμαχου έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βερέστσακ, που σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε εκτελεστικά την ομάδα του στη νίκη. Δύο γκολ πέτυχε ο Χατζησταμάτης και ενα ο Τσατσακλάς.
Για την ομάδα του Βαθύ σκόραραν οι Πετράκης και Μαρίνος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Γιαμούζη και Ακογλάνη.
Οι συνθέσεις
Α.Ο Βαθύ (Γιώργος Ανθούλης): Μερκούρης, Ζεμπιλάς, Χατζηδάκης (75′ Ράγκος), Τσίγκος, Χαλίκος, Τυρίκος (46′ Πιζάνιας), Φράγκος, Μεϊμάρης, Σάντος, Πετράκης, Μαρίνος.
Αντίμαχος (Χρήστος Αρβανιτογιάννης): Τσαραπατσάνης, Χατζηφούντας, Γιαννικουρής (75′ Πης Ρ.), Κορκής (60′ Τσατσακλάς), Καπίρης, Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Χατζησταμάτης, Βερέστσακ, Πανταρώτας, Πης Δ.



