Δυστυχώς, νιώθουμε ότι γυρίσαμε αρκετά χρόνια πίσω…
Το 2026, σε μια εποχή όπου η προβολή και η εξωστρέφεια των τοπικών σωματείων θεωρούνται αυτονόητες, η ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου δεν επέτρεψε στο συνεργείο του «xxsports» να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης με τη Δόξα Καρδάμενας, στο γήπεδο Αρχαγγέλου.
Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ παρόμοιο ζήτημα, ενώ γενικά υπήρχε ένα πλαίσιο καλής συνεργασίας και αλληλοσεβασμού.
Παρ’ όλα αυτά, για λόγους που – φανταζόμαστε – αφορούν εσωτερικά θέματα και ζητήματα που ενδεχομένως σχετίζονται με τις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, δεν δόθηκε άδεια στο συνεργείο να καλύψει τον αγώνα.
Η απόφαση αυτή δημιουργεί ένα αρνητικό προηγούμενο και δεν βοηθά στη διατήρηση των σχέσεων συνεργασίας ανάμεσα στον Αρχάγγελο και την Καρδάμενα, δύο κοινωνίες που έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι μπορούν να συνυπάρχουν και να στηρίζουν τον αθλητισμό με υγιή τρόπο.
Ελπίζουμε ότι η διοργανώτρια Αρχή θα εξετάσει το περιστατικό και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί στο μέλλον η ομαλή διεξαγωγή και προβολή των αγώνων, με σεβασμό προς τα σωματεία, τους αθλητές και τον φίλαθλο κόσμο.



