Ο Φοίβος Κω πήρε το ντέρμπι με τον Αίολο Κεφάλου, επικρατώντας με 55-50 στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά «Δ. Παππούλης», ανατρέποντας την εικόνα του ματς στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Η ομάδα του Χρήστου Χήρα βρήκε κρίσιμους πόντους από τον Βίλα στο φινάλε, ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφερε και ο Σουλιώτης.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Φοίβος είχε τον πλήρη έλεγχο, επέβαλε τον ρυθμό κλείνοντας το ημίχρονο με διψήφια διαφορά (29-19). Η αντίδραση του Αιόλου ήρθε στο γ’ δεκάλεπτο. Με κυριαρχία στη ρακέτα από τους Χαρταβέλλα και Κενανόπουλο, και τον Αναστασιάδη να προσθέτει σκορ, η ομάδα του Κώστα Πολίτη έκανε επιμέρους 11-25 και προσπέρασε 40-44 στο 30’.
Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε μάχη κατοχής, με τον Φοίβο να διαχειρίζεται καλύτερα τα τελευταία λεπτά και να φτάνει στη νίκη, σε μία αναμέτρηση με ρυθμό, ένταση και εναλλαγές στο σκορ.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-7, 29-19(ημ.), 40-44, 55-50
Διαιτητές: Νικηφορίδης- Κρανιώτη
ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ (Χήρας): Βίλα 12(3), Δαγκλής, Παπαδημητρίου 3, Χατζημιχαήλ 9, Λώλος 2, Φώτης 5(1), Κουτέας, Σουλιώτης 8, Εμμανουήλ 1, Βαρώνος 7(1), Σταμούλης 8(1).
ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ (Πολίτης Κ.): Πολίτης Κ. 2, Μαχίνης 5(1), Αναστασιάδης 11, Πολίτης Δ. 3, Σαράντος 3(1), Τσαλαπατάνης 2, Κενανόπουλος 11(1), Χαρταβέλλας 10, Καρακουλάκης 3, Αντωνόπουλος.



