Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Απολογήθηκαν Ιέρο,Ντουντού,στέλνουν τον Ρόζενμπεργκ
Ελλάδα

Απολογήθηκαν Ιέρο,Ντουντού,στέλνουν τον Ρόζενμπεργκ

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJanuary 11, 20102 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας πέρασαν τη Δευτέρα (11/1) ο Ιεροκλής Στολτίδης και ο Ντουντού, προκειμένου να απολογηθούν. Σενάρια από Σουηδία και Γερμανία εμπλέκουν τους Ερυθρόλευκους με το Μάρκους Ρόζενμπεργκ της Βέρντερ Βρέμης. 
Ο Ελληνας έμπειρος μέσος έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ζίκο, ενώ από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος απολογήθηκε για την απόφασή του να παίξει σε φιλανθρωπικό αγώνα στη χώρα του χωρίς πρώτα να έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια.

Τις απολογίες των δύο ποδοσφαιριστών θα εξετάσει ο Γιάννης Χρυσικόπουλος και εν συνεχεία με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα τους τιμωρήσει. Το πιθανότερο σενάριο βέβαια υπαγορεύει την τιμωρία αμφότερων με χρηματικό πρόστιμο.

Στέλνουν Ρόζενμπεργκ

Στο μεταξύ ένα άλλο σενάριο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (11/1) στον σουηδικό Τύπο και εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Σύμφωνα με την aftonbladet οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Σουηδό φορ. Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο του Μάρτιν Νταλίν, ο ποδοσφαιριστής έχει συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα πάνω του και είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τη Βρέμη. «Υπάρχει ενδιαφέρον από μερικές ομάδες και ίσως να φύγει από τη Βέρντερ», δήλωσε χαρακτηριστικά σε μέσα της χώρας του ο ατζέντης του Ρόζεμπεργνκ, ο οποίος είναι 27 ετών και έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με το γερμανικό σύλλογο.

Σύμφωνα μάλιστα και με τον Sportbladet, εκτός του Ολυμπιακού για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων η Μονακό, η Παρί, και η Βαλένθια, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΑποτελεί παρελθόν ο Ντίκα
Next Article Killers..η συνέχεια
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Πάλεψε αλλά ηττήθηκε απ’ τη Νίκη Γαλατσίου ο Φιλίνος
  • Φωτορεπορτάζ απ’ το Ιπποκράτης – Δούκας
  • Στον Φοίβο ο Κουνάδης
  • Καλή εμφάνιση και νίκη για τον Φοίβο κόντρα στον Αίολο Κεφάλου (pics)
  • Παιδικό: Νίκη στην Κάλυμνο και 6/6 για τον Πανιώνιο Λέρου

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}