Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Ήττα για την Δόξα Καρδάμαινας στα Μαριτσά
Ποδόσφαιρο

Ήττα για την Δόξα Καρδάμαινας στα Μαριτσά

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 26, 20244 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Νικηφόρο σερί χτίζει ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος μετά το «διπλό» στο Ζηπάρι επί της Αναγέννησης Ασφενδιού, επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Δόξας Καρδάμαινας για την 10η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας, ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Τζουανάκης, Γεωργίου και Διακάκης οι σκόρερ για τους «ροπαλοφόρους», που είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Γεωργαλλή στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κάρλος στις καθυστερήσεις το γκολ της τιμής για τους «μελανόλευκους» που δυσκολεύτηκαν αρκετά στο επιθετικό τους κομμάτι.

Το ματς

Ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για την ομάδα του Κώστα Πάττα, η οποία στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της Δόξας ευτύχησε να σκοράρει με «δράστη» τον Τζουανάκη. Έπειτα από βαθιά μπαλιά που έγινε με στόχο τον Γεωργαλλή, ο έμπειρος φορ κατέβασε, έπαιξε κάθετα για τον Τζουανάκη και ο ικανότατος μεσοεπιθετικός πλάσαρε από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτυών για το 1-0.

Το γρήγορο γκολ έδωσε πολύ καλή ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι έψαξαν άμεσα ένα δεύτερο τέρμα και απείλησαν αρχικά στο 12’ με το διαγώνιο σουτ του Γεωργαλλή να περνάει αουτ και εν συνεχεία στο 15’ με τον Γεωργαλλή να παίρνει την κάθετη από τον Τζουανάκη, να αποφεύγει τον Δημητρίεβιτς στα όρια της περιοχής, ωστόσο στη συνέχεια να μην καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν πολύ καλό ρυθμό και στο 33’ έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0, όμως το πλασέ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Δημητρίεβιτς. Η Δόξα η οποία από την πλευρά της δυσκολεύτηκε να παράξει ευκαιρίες, απείλησε για πρώτη και μοναδική φορά στο πρώτο ημίχρονο, με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κάρλου να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Φραγκούλη.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στ’ αποδυτήρια, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργαλλή από τον Κάρλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων, ο οποίος ωστόσο έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ότι δεν κατάφερε ο Γεωργαλλής στο φινάλε του πρώτου μέρους, το πέτυχε με το ξεκίνημα του δευτέρου ο Γεωργίου, ο οποίος υποδέχθηκε ωραία μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και αφού ζύγισε την φάση, πλάσαρε ιδανικά τον Δημητρίεβιτς για το 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Ηρακλή να διαχειρίζεται με σχετική άνεση το προβάδισμα δύο τερμάτων, κρατώντας μακριά από την περιοχή του Φραγκούλη την ακίνδυνη Δόξα.

Μάλιστα το σύνολο του Κώστα Πάττα δεν αρκέστηκε στο 2-0 και στο 85’ βρήκε και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Διακάκη, ο οποίος «κρέμασε» τον Δημητρίεβιτς, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 89’ ο Ρούσσος με κοντινή προβολή νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Δόξας, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει τεσσάρα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ για τους «μελανόλευκους», ο Κάρλος με ένα εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 91’.

MVP

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ σημείωσε και το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του. Καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε και από τον Σάββα Τζουανάκη, ενώ από κοντά ήταν και ο Άλμπερτ Ρούσσος.

Στο ύψος του

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Νίκος Κάρλος, που έμοιαζε ακούραστος από την αριστερή πτέρυγα, ενώ σημείωσε και ένα πανέμορφο γκολ στα τελειώματα της αναμέτρησης.

Διαιτησία

Σπάρταλης Αλέξανδρος

Βοηθοί: Ζαρίδας – Αυγενικού

Ηρακλής Μαριτσών (Κώστας Πάττας): Φραγκούλης, Μοσκιού (39’ λ.τρ. Παπακωνσταντής Μ.), Παπαδημήτρης Μ, Κοντογιώργος, Βασιλώττος, Επιφάνης (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Χατζησάββας, Ρούσσος, Γεωργίου, Τζουανάκης (48’ λ.τρ. Γκόγκος), Γεωργαλλής (76’ Διακάκης).

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου – Γιώργος Σταμάτης): Δημητρίεβιτς, Χατζηπαναγιώτης (83’ Ζερβός Ν.), Κορκής, Μπριλάκης, Κάρλος, Πης Β. (48’ Κουρζής), Πης Γ. (73’ Παπαβασιλείου), Χατζηαντωνίου (73’ Σπύρου), Συνεσίου (73’ Τσέλα), Ατσαλάκης, Ζερβός Μ.

top Δόξα Καρδάμαινας
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΠροπονητής φυσικής κατάστασης στον Μακεδονικό ο Γιώργος Σβύνος
Next Article Το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε.Ε.Ο.ΠΕ.
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Μπάσκετ

Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα

December 5, 2025
Διάφορα

Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}