Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Συνέντευξη του Καρντόσο
Ελλάδα

Συνέντευξη του Καρντόσο

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςJanuary 3, 20104 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

– Η φετινή χρονιά δεν έχει κυλήσει καλά για εσένα, καθώς έχεις ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τύχη φέτος. Πρώτα ο ώμος, μετά η γάμπα, με άφησαν πολλά ματς έξω και με στενοχώρησε πολύ. Επειδή όμως δεν ήταν κάτι σημαντικό τα ξεπέρασα. Στο υπόλοιπο της σεζόν ελπίζω να είμαι υγιής σε όλα τα ματς και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου».
 

– Πώς βιώσατε οι παίκτες την αλλαγή προπονητή; Ποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στον Μάριο Γκόμεζ και τον Βαγγέλη Βλάχο;

«Είχε πολύ καλή επίδραση στην ομάδα η συνεργασία με τον νέο προπονητή. Ο Βαγγέλης Βλάχος μας εξέπληξε με τον τρόπο που δουλεύει και τη σχέση του με τους ποδοσφαιριστές. Είναι καλός προπονητής. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και ο χαρακτήρας του. Πάντα θέλει να νικάει, κάτι που έχει μεταδώσει στην ομάδα. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται, δεν περιμένει τον αντίπαλο, ψάχνει το ματς και αυτό ο παίκτης το νιώθει και προσπαθεί να το βγάλει στο παιχνίδι. Ο Μάριο Γκόμες είχε λίγα ματς για να δείξει τη δουλειά του. Συνάντησε έναν τρόπο παιχνιδιού τελείως διαφορετικό από αυτόν που ήξερε. Προφανώς δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι παράγοντες για την ομάδα και γι’ αυτό και έγινε η αλλαγή. Στην αρχή με τον Μάριο είχαμε πάρει βαθμούς, αλλά μετά δεν βοήθησαν τα αποτελέσματα. Πιστεύω πάντως ότι δεν ήταν το προφίλ που ταίριαζε στην ομάδα».

– Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο κόσμος ήδη κάνει όνειρα για πλέι οφ και έξοδο στην Ευρώπη. Θεωρείς ότι η ομάδα μπορεί να κάνει φέτος την υπέρβαση;

«Ναι, μπορούμε να βγούμε Ευρώπη, αλλά εξαρτάται από την ομάδα και τους παίκτες. Πρέπει να μην κατεβάσουμε τα χέρια, να συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως τώρα, να αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν καλοί παίκτες και είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Μακάρι να το πετύχουμε, θα ήταν πολύ όμορφο για εμάς».

– Παρά την καλή πορεία του Αστέρα, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι λιγοστή. Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Κάποιοι λένε ότι τα εισιτήρια είναι ακριβά και ότι η οικονομική κρίση επηρεάζει. Ελπίζουμε τώρα τα πράγματα να πάνε καλύτερα και ο κόσμος να έρθει να στηρίξει την ομάδα. Τον θέλουμε κοντά μας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε όλοι, το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο με τον κόσμο δίπλα μας».

– Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι. Έχεις συζητήσει με τη διοίκηση το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας σας;

«Με αυτό το θέμα είμαι λίγο ενοχλημένος. Ξεκίνησα φέτος την τρίτη μου σεζόν στην ομάδα και πιστεύω ότι πάντα έδινα ότι μπορούσα. Άλλες φορές καλά κι άλλες όχι, αλλά πάντα για το καλό της ομάδας. Οι παράγοντες όμως δεν με θεωρούν έναν παίκτη που πρέπει να συνεχίσει, γιατί αν ενδιαφέρονταν για εμένα, δεν θα περίμεναν μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου για να κλείσουμε νέο συμβόλαιο. Εγώ αν ήμουν πρόεδρος και είχα έναν παίκτη που μου κάνει και έδινε τα πάντα για την ομάδα, δεν θα το σκεφτόμουν ούτε μία μέρα. Πάντα θα προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα και για πολλούς ανθρώπους που με έχουν στηρίξει στην Τρίπολη. Θα περιμένω για να δω, δεν αποκλείω τίποτα, εγώ θα ήθελα να μείνω στον Αστέρα γιατί έχω περάσει τρία πολύ όμορφα χρόνια πολύ όμορφα στην Τρίπολη. Είμαι καλά εδώ και ευτυχισμένος, αλλά αν δεν έρθει κανείς να μου μιλήσει, θα είναι δύσκολο. Μέχρι τώρα κανείς δεν με έχει πλησιάσει από τον Αστέρα».

– Έχεις δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες;

«Με εμένα προσωπικά δεν έχει μιλήσει κανείς. Μπορώ από Ιανουάριο να υπογράψω αλλού, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά τίποτα επίσημο. Λογικά, θα μιλήσουν με τον μάνατζέρ μου, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Εγώ προς το παρόν είμαι στον Αστέρα και μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου θα προσπαθώ να είμαι χρήσιμος για την ομάδα. Σε όλους τους παίκτες θα τους άρεσε να παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα. Προσωπικά, δεν αποτελώ εξαίρεση και θα ήθελα πολύ να το κάνω για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Θα ήταν μια όμορφη πρόκληση για την καριέρα μου. Ας περιμένουμε να δούμε».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΙσόπαλο το ντέρμπι των δυο αιωνίων στην Σκωτία.
Next Article Κηδεία στο Ολντ Τράφορντ.
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}