Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Ο Άρης κάνει πρωταθλητισμό»
Ελλάδα

«Ο Άρης κάνει πρωταθλητισμό»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMarch 11, 20213 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Στο αυριανό παιχνίδι παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και τους στόχους της ομάδας του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ΝOVA ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είμαστε καλύτερα όσον αφορά την κόπωση, πηγαίνουμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ χωρίς ενδιάμεση αγωνιστική. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για το τι άλλαξε στην εικόνα του Άρη από το 0-2 και έπειτα στον αγώνα της Τούμπας: «Και πριν το ματς με είχατε ρωτήσει αν η ομάδα θα καταφέρει ψυχολογικά να ανταπεξέλθει από το ματς με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που εξελίχθηκε. Είχα πει πως ο μόνος μου ενδοιασμός και ανησυχία ήταν η κόπωση της ομάδας.

Θεωρώ σε μεγάλο βαθμό φάνηκε η κόπωσή μας, καθως τα τελευταία 10-15 λεπτά δεν είχαμε καθόλου κατοχή μπάλας, αμυνόμασταν συνέχεια χωρίς ο αντίπαλος να καταφέρει να μας κάνει φάσεις. Όλο αυτό μας ανάγκασε να διαφοροποιήσουμε την ομάδα μας να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές, κάτι που σε άλλη περίπτωση δεν θα γινόταν».

Για το πως είναι η κατάσταση της ομάδας, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά: «Υπάρχει κόπωση, αλλά πλέον πάμε σε ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα, οπότε έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ψυχολογικά ήταν δύο παιχνίδια που σίγουρα μας αφήνουν μία πίκρα. Η ομάδα βάσει εικόνας δεν πήρε αυτό που άξιζε στα δύο αυτά παιχνίδια».

Για την εικόνα του Μάνου στα τελευταία παιχνίδια: «Μας κάνει χαρούμενους η εικόνα του. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μέσω του ανταγωνισμού βελτιώνεται και βοηθάει την ομάδα. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε. Είμαστε πάνω από πρόσωπα. Εμείς θέλουμε ο κάθε ποδοσφαιριστής να τα δίνει όλα, η ομάδα να εξελίσσεται και να ανεβαίνει.

Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που από την αρχή δίνει τα πάντα για την ομάδα, δουλεύει για την ομάδα. Σίγουρα υπήρξε μία περίοδος που έπεσε το βάρος πολύ πάνω του. Φορτώθηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά, νομίζω τώρα έχει ηρεμήσει και είναι θετική η παρουσία του και η βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα μας».

Για τον ΟΦΗ, τον νέο προπονητή και το πως περιμένει το παιχνίδι: «Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει ένας καινούργιος προπονητής. Η δομή της ομάδας είναι συγκεκριμένη. Δεν περιμένω να δω πολλές αλλαγές στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι το λέω συνεχώς.

Εμείς μετά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε θα βρούμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι γιατί θέλουμε πολύ να κλείσουμε στην δεύτερη θέση. Είναι ένας στόχος που στην αρχή της χρονιάς μπορεί να μην ήταν στα πλάνα, αλλά θα δώσει αυτό που πραγματικά αξίζει στην ομάδα μας».

Για το απουσιολόγιο ενόψει ΟΦΗ: «Δεν θα παίξει ο Μαντσίνι, ο Κάτσε που έχει ένα πρόβλημα στο γόνατό του. Για τον Ματέο θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν είναι μαζί μας στον αγώνα».

Για τον απολογισμό της χρονιάς, τι κρατάει και τι ξεχωρίζει: «Το πρόσημο είναι θετικό. Η δεύτερη θέση είναι μια επιβράβευση για όλη την οικογένεια του Άρη. Υπάρχουν πολλές θετικές στιγμές, ματς κομβικά. Κρατάω την συνολική εικόνα που κάναμε όλοι μαζί και είναι ένα στοιχεία που βοηθάει τον Άρη να εξελίσσεται. Το σημαντικό είναι ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό και για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι ψηλά συνέχεια. Αυτή η σταθερότητα που έχουμε από την αρχή πιστοποιεί αυτά που λέω».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΠροτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα ο Χάαλαντ
Next Article “Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του”
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}