Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Ο αθλητισμός μπαίνει σε μαρασμό!»
Ποδόσφαιρο

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Ο αθλητισμός μπαίνει σε μαρασμό!»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 12, 20203 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Στη μεγάλη δυσκολία της επόμενης ημέρας όσον αφορά το ποδόσφαιρο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Η Κως βιώνει μουδιασμένα το lockdown όπως νομίζω γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Όπως το ζει ο αθλητικός κόσμος της Ρόδου, το ζει και ο αθλητικός κόσμος της Κω. Κοιτάμε όλοι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα λουκέτο στον αθλητισμό και τα συναισθήματα για όλα αυτά που το περιβάλλουν έχουν μπει στο …ψυγείο για όσο διάστημα χρειαστεί. Νομίζω ότι ήταν ένα ρίσκο που πήραν όλοι το φετινό καλοκαίρι.

Όλοι πιστέψαμε ότι βλέποντας τα κρούσματα να μειώνονται νιώθαμε όλοι αισιόδοξα αλλά στη συνέχεια βλέποντας την αύξηση τους καταλάβαμε ότι η κατάσταση είναι πιο δύσκολη και πιο κρίσιμη σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα όσον αφορά το ποδόσφαιρο, είπε τα ακόλουθα:

«Πλην της Super League η συνέχεια είναι καταστροφική για όλες τις ομάδες. Οικονομικά έχουν επενδυθεί κάποια χρήματα από κάποιους ανθρώπους από τη Super League 2 έως και τοπικό. Το οικονομικό φορτίο είναι δυσβάσταχτο γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει όλο αυτό, σε ποια κατάσταση θα είναι όλοι οι παίκτες, τι διάστημα θα δοθεί για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και φυσικά πώς θα γίνει, αν γίνει, η συνέχεια του πρωταθλήματος. Μιλώντας για τη δική μας κατηγορία, τη Γ’ Εθνική, αν μας πουν ότι πρέπει να τελειώσουμε τον Απρίλιο όπως ήταν το αρχικό πλάνο και ξεκινήσουμε τον Ιανουάριο, αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνουν παιχνίδι κάθε Τετάρτη και κάθε Κυριακή

Εκτων πραγμάτων μιλάμε για τέσσερις μετακινήσεις σε ένα μήνα όπου το κοστολόγιό τους είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τις νησιωτικές ομάδες όπως και εμείς. Μιλάμε για διπλάσια έξοδα μέσα σε ένα μήνα και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν και χορηγοί από τη στιγμή που όλες οι επιχειρήσεις δεινοπαθούν, τίθενται αρκετά ερωτήματα. Τα πράγματα δεν είναι καλά».

Ο νεαρός τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:«Φυσικά και μας πονάει όλο αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όμως πρέπει να κοιτάξουμε και την αλήθεια η οποία λέει ότι εκ των πραγμάτων μπαίνουν άλλες προτεραιότητες. Προσωπικά με ενδιαφέρει να ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι δικοί μου άνθρωποι μεγαλύτερες ηλικίας, όπως και του καθενός. Πρέπει να δούμε πώς θα τους προστατέψουμε ώστε να μην επηρεαστούν από αυτόν τον ιό.

Το καλοκαίρι ζήσαμε ένα θέατρο του παραλόγου. Ανοίξαμε τις πύλες εισόδου της χώρας και θυσιάσαμε τα πάντα μπροστά στον βωμό της οικονομίας και μπροστά στο ενδεχόμενο μιας σίγουρης οικονομικής καταστροφής αν δεν υπήρχε ο τουρισμός. Είναι λίγο υποκριτικό τώρα που καπηλευτήκαμε τον τουρισμό όσο διήρκησε και με όποια μείωση, να τα κλείνουμε όλα ενώ ξέραμε ότι αυτή θα είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Όλα έγιναν για να μην καταστραφεί η χώρα και το κάθε σπίτι και αυτή τη στιγμή θυσιάζεται και ο αθλητισμός. Αυτό θα ήταν έτσι και αλλιώς το τίμημα που θα πληρώνουμε. Ο αθλητισμός μπαίνει σε μαρασμό για τα επόμενα χρόνια, αυτό είναι δεδομένο. Ίσως και να έπρεπε να θυσιαστούν τα πράγματα που είναι δευτερεύοντα στη ζωή, μπροστά στην καθημερινότητά μας και στην οικονομία του κάθε νοικοκυριού».

Εφημερίδα : Ροδιακή

ΑΟ Πυλίου
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΟι πιο ακριβές φανέλες του αγγλικού πρωταθλήματος
Next Article Ιπποκράτης: Τα πλάνα για την επόμενη ημέρα (Video)
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

December 5, 2025

Recent Posts

  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}