Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση»
Ελλάδα

«Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςApril 8, 20204 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Θετικός στο ενδεχόμενο επανέναρξης των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων είναι ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη τόνισε ότι η παρούσα κατάσταση είναι δύσκολη, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία ότι μετά από κάποιο διάστημα τα πράγματα θα βελτιωθούν κι έτσι θα είναι δυνατό να παιχτεί και πάλι μπάλα.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Libero, συμπλήρωσε ότι οι «κίτρινοι» θεωρούν ότι έχει μείνει κάτι στη μέση, αναφερόμενος στους… ανοιχτούς λογαριασμούς με την ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Είναι εξωπραγματικό. Δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά πρέπει να μείνουμε σπίτι και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Έχουμε ένα πρόγραμμα από την ομάδα, αλλά εγώ το κάνω έξω. Αυτούς που το καταφέρνουν στο σπίτι, δεν μπορώ να τους καταλάβω. Και ειδικά με προπόνηση που έχει να κάνει με τρέξιμο. Χάνεις τον ρυθμό σου, είναι λογικό. Ένας επαγγελματίας όμως μπορεί να κρατηθεί σε ένα καλό επίπεδο, κυρίως όσον αφορά την φυσική κατάσταση και την μυϊκή δύναμη. Με δύο εβδομάδες προπονήσεων, θα είμαστε έτοιμοι».

Για το ενδεχόμενο επανέναρξης: «Άποψη μου είναι ότι πρέπει να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνει, θα είμαστε τέσσερις μήνες σε απραξία. Είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο βλέπουμε σε άλλες χώρες. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Σε 1-1,5 μήνα θα ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση».

Για την πιθανότητα να γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Μίλησα με τον πρόεδρο. Για τον Άρη είναι ένα μεγάλο συν τα εισιτήρια σε πλέι οφ και Κύπελλο. Είναι σημαντικά έσοδα. Είναι χρήματα που θα χαθούν εάν γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο. Θα είναι για όλους άσχημο αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να παιχτεί πρωτάθλημα για να μην χαθεί η σεζόν».

Για την κατάσταση στην ομάδα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο: «Ο κ. Καρυπίδης προσπαθεί. Ήδη κάποιοι παίκτες πληρώθηκαν. Προσπαθεί μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Κατανοούμε την κατάσταση. Θα κάνουμε υπομονή».

Για την πορεία του Άρη αυτή τη σεζόν: «Είχε σκαμπανεβάσματα. Στο τέλος όμως βλέπουμε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Ο ένας ήταν το Κύπελλο. Τώρα που φτάσαμε κοντά, θα σταματήσουμε ; Για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε αφήσει κάτι στην μέση».

Για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Όλα αυτά έχουν σβήσει. Υπάρχουν πλέον πιο δύσκολες καταστάσεις. Οπότε αν αρχίσουμε πάλι, θα έρθουν ξανά και θα είμαστε 100% έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Το χρειάζεται η ομάδα. Να πάει στον τελικό και να διεκδικήσει ένα τρόπαιο».

Για τον Ένινγκ και την δική του πορεία στην ομάδα: «Είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Και αυτό το είχα πει πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όταν ακόμα δεν ήμουν στα αρχικά του πλάνα. Μέσα από την καθημερινότητα κέρδισα την εμπιστοσύνη του. Σου δίνει κίνητρο να παίξεις για αυτόν. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, δοτικός και αξίζει να προσπαθείς για αυτόν. Σίγουρα εγώ δεν μπορούσα να δείξω πολλά πράγματα από τις προπονήσεις. Δεν είμαι παίκτης της προπόνησης. Μου έδωσε την ευκαιρία, την άρπαξα και δίκαια είμαι στο αρχικό σχήμα. Όταν ήρθα, ήταν χάρη στον Παύλο Μυροφορίδη. Δεν ήρθα για την Β’ Εθνική. Πολλοί μπορεί να το νόμιζαν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα πάντα να μείνω χρόνια εδώ και να προσφέρω. Το να φορέσω την φανέλα της ομάδας στην Ευρώπη και να σκοράρω, ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν το περίμενα. Όλα έρχονται όμως μέσα από την δουλειά και την καθημερινότητα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Σου δίνει δύναμη. Έχουμε έναν υπέροχο κόσμο, εκτιμάει και βλέπει κάποια πράγματα».

Για τον Άγγελο Χαριστέα: «Τι να πει κανείς για τον Άγγελο; Είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Μας έχει δώσει πολλές χαρές. Είναι μία ισχυρή προσωπικότητα και ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη. Όταν μιλάει με κολακευτικά λόγια για σένα, μόνο χαρά σου δίνει. Ήξερε πράγματα για την ομάδα και όταν ήρθε έβλεπε καθαρά τα πράγματα. Μου είχε πει να είμαι καλύτερος στην προπόνηση όταν ήρθε ο Ένινγκ. Είπε κάποια πράγματα για μένα στον προπονητή και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ο Άγγελος έκανε ένα απλό πράγμα. Μας μιλάει συνεχώς από την πρώτη μέρα. Υπάρχει ένας σεβασμός στο πρόσωπό του. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και όλοι έχουμε να πάρουμε κάτι από αυτόν».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Λείπει από το ποδόσφαιρο. Δεν είναι καλό ούτε για αυτόν, ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να επανέλθει γρήγορα».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΦαχίτας με μοσχάρι και νάτσος με γουακαμόλε (Video)
Next Article Ανανεώνει με Μπάγερν ο Τιάγκο
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}