Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Νύχτα μαγική..!
Διάφορα

Νύχτα μαγική..!

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 13, 20113 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

 iera odos1

Καλησπέρα παλιόπαιδα!
Για άλλη μια φορά,μετά την συναυλία του Νότη στην Κύπρο,το giafkasports.gr βρέθηκε εχθές το βράδυ στο ζωντανό πρόγραμμα του Άρχοντα στην Ιερά Οδό.Μαζί του ο Βασίλης Δήμας και η Αγγελική Ηλιάδη.Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 23:30 με το επιτελείο του Νότη να τα δίνει όλα στην πίστα.Στις 00:20 περίπου βγήκε η Αγγελική Ηλιάδη δίνωντας άλλο αέρα…

Όταν τελείωσε το πρώτο πρόγραμμα της,το μαγαζί σειόταν απο τις ιαχές “Νότης-Νότης”.Πρίν βγεί ο Νότης στην πίστα,μέσω οθόνων,βλέπαμε το βίντεο κλίπ του τραγουδιού “Ντροπή σε όλους μας”…Όταν άνοιξαν οι κουρτίνες στις 01:05 υπήρχε ένα απίστευτο σκηνικό με κεριά στην πίστα.Ο Νότης ξεκίνησε με το “Ένα τσιγγανάκι είπε”.Στην συνέχεια είπε αρκετά ερωτικά τραγούδια,και σιγά-σιγά πέρασε στα κοινωνικά τραγούδια.Μάλιστα,όταν τραγούδησε το “Μπήκαν στην πόλη οι οχθροί” πίσω στο videowall έδειχνε φωτογραφίες απο τους πολιντικάντηδες μας και τις διεθνείς πολυεθνικές εταιρίες που έχουν συμβάλει λίγο στο χάλι μας.

Επίσης,έκανε ένα ντουέτο-έκπληξη με την Αγγελική Ηλιάδη να τραγουδάει το “Αγάπη τι δύσκολο πράγμα” με τον Νότη να συμμετέχει ως δεύτερη φωνή.Πρίν κλείσει ο Νότης το πρώτο πρόγραμμα,τραγούδησε ένα παλιό τραγούδι,αλλά όχι ελληνικό.Είναι το τραγούδι “The temple of the king”των Rainbow.Μόνο ο Νότης μπορούσε να το τραγουδήσει έτσι!
Ξεκινώντας μετά,μπήκε ένας Κρητικός τραγούδιστης (μας διαφεύγει το όνομα του) ο οποίος μας έκανε να χορέψουμε στους ρυθμούς του.Ήταν απίστευτος και ξεσήκωσε τον κόσμο…Μετά απο αυτόν,ξαναμπήκε η Αγγελική Ηλιάδη η οποία την ακούσαμε για πρώτη φορά σε ζωντανό πρόγραμμα και μας άρεσε.Πολλά μα πολλά αγαπημένα τραγούδια το ένα πίσω απο το άλλο!Μας άρεσε πάρα πολύ και φαίνεται ότι η συνεργασία με τον Νότη φέτος θα είναι πάρα πολύ “μαγική”!

Μετά ήταν η ώρα του Άρχοντα!Βγήκε με το “Πρώτη φορά” και με πολύ κέφι είπε πολλά τραγούδια…Ποιό να πρωτοθυμηθούμε;”Γενέθλια,Γύφτισσα μέρα,Δεν σε χρειάζομαι,Σκοτεινέ μου έρωτα,Ήταν τρελός,Δεν υποχωρώ,Είσαι ένα πιστόλι,Δάνειο ζωής,Χάρε να ήσουν άνθρωπος” και άλλα πολλά!Να αναφέρουμε επίσης,αυτό που μας χάλασε την διάθεση προσωπικά και εμάς αλλα και αρκετού κόσμου είναι ότι ο Νότης δεν είναι φωτομοντέλο!Και εξηγούμαστε.

iera odos5

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο δεύτερο πρόγραμμά του ο Νότης εφάνηκε από τα ουράνια σ’ένα σουπερ τσιφτσετέλι show…….(Πρώτη φορά,Μια ματιά σου μόνο φτάνει).

Υπήρχε αρκετός κόσμος που ήθελε να βγεί φωτογραφία με τον Νότη Σφακιανάκη και αυτό είναι λογικό.Το παράλογο είναι όμως ότι πολλοί θαυμαστές του έβγαιναν φωτογραφία μαζί του,κατέβαιναν απο την πίστα και μετά απο λίγο ανέβαιναν οι ίδιοι ξανά και τον κυνήγαναν να βγούν ξανά φωτογραφία μαζί του!Άνθρωπος είναι ο Νότης και όχι φωτομοντέλο!Οπότε κάποια στιγμή σταματάει το πρόγραμμα εμφανώς νευριασμένος και είπε “Δεν είμαι φωτομοντέλο παλιόπαιδα.Εγώ θα ανέβω εκεί στην σκάλα και εσείς θα κατεβείτε απο την πίστα να πούμε τραγούδια της πάρλας και της κά”…Θεμιτά είναι όλα,αλλά με μέτρο!
Τέλος,να αναφέρουμε ότι ο Νότης είχε πολύ κέφι,ήταν σαρωτικός και ασταμάτητος όπως πάντα!Όσοι πιστοί προσέλθετε!Ο Νότης περιμένει όλα τα παλιόπαιδα του να τα ανταμείψει με κέφι και χαρά!

iera odos2

iera odos3

iera odos4

iera odos6

iera odos7

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΘέλει Νταμιάο
Next Article Στην κορυφή με “συγκάτοικους” ο Κανελλόπουλος
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διάφορα

Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

December 5, 2025
Διάφορα

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Ιπποκράτη του Κώου (Video)

December 1, 2025
Διάφορα

«Λαμπερή» Χριστουγεννιάτικη γιορτή απ’ το τμήμα ενόργανης του Ιπποκράτη του Κώου (pics & video)

December 1, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}