Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Λευκή ισοπαλία στο Βάτι
Ποδόσφαιρο

Λευκή ισοπαλία στο Βάτι

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςFebruary 10, 20193 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Διαγόρα και ΔΙ.ΑΣ στο στο γήπεδο Βατίου. Οι γηπεδούχοι που παρουσίασαν ένα αρκετά θετικό πρόσωπο, έφτασαν τους 5 βαθμούς με την παραμονή τους να μοιάζει όλο και πιο δύσκολη. Αρκετά νωθροί οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος. πάτησαν το γκάζι στο δεύτερο χωρίς ωστόσο να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Το ματς

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, Η πρώτη υποψία ευκαιρίας ήρθε στο 12′ με τον Έλληνα να βρίσκει τον Καλημέρη που κοντρόλαρε και σούταρε ψηλά άουτ. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή των φιλοξενουμένων ήρθε στο 21′ έπειτα από όμορφο συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στον Χατζησουλεϊμάν που σούταρε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 28′ το φάουλ του Έλληνα μερικά μέτρα μπροστά από το κέντρο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καλημέρης πέρασε για τον Πουλάι που πλάσαρε με τους αμυνόμενους να προλαβαίνουν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή.

Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους είχε καλό ρυθμό σε σχέση με αυτόν του υπολοίπου ημιχρόνου. Στο 34′ ο Κατσαρής με φάουλ από πλάγια θέση επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Τσαραπατσάνη που έδιωξε με γροθιές, ενώ ένα λεπτό αργότερα το συρτό του Χατζηβασίλη σταμάτησε στον Δαρζέντα. Στο 38′ ο Συνεσίου βρήκε τον Πη που πλάσαρε ψηλά στην κίνηση. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους ο Πης εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση των αμυντικών οι οποίοι πρόλαβαν εν τέλει να διώξουν.

Στην επανάληψη ο ΔΙ.ΑΣ ήταν βελτιωμένος και έψαξε το γκολ της νίκης και τους γηπεδούχους από ένα σημείο και έπειτα να βγάζουν κόπωση και να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Οι δεύτεροι, απείλησαν μάλιστα πρώτοι στο 48′ με το συρτό πλασέ του Καλημέρη να περνά εκατοστά διπλά απο το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Πλαγγέντης βρήκε με εκτέλεση κόρνερ τον Παναγιωτόπουλο του οποίου η κεφαλιά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59′ το δυνατό σουτ του Χατζησουλεϊμαν μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Δαρζέντας. Στο 62′ ο Μποϊλής σέντραρε για τον αφύλακτο Φονσέκα που πήρε την κεφαλιά εκτός ισορροπίας με τον Δαρζέντα να έχει απάντηση, ενώ το πλασέ το Καλημέρη στο 75′ δεν βρήκε στόχο.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΔΙ.ΑΣ ήταν καλύτερος, με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να φτάσει η ομάδα του στο γκολ. Στο 76ο λεπτό το δυνατό σουτ του νεοεισερχόμενου Δρόσου από τα όρια της περιοχής σταμάτησε και πάλι στον πορτιέρο των γηπεδούχων, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δευτερόλεπτα αργότερα βρήκε τον Συνεσίου που ήταν άστοχος στην κεφαλιά. Στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς στο 83′ ο Θωνιάτης πέρασε έξυπνα για τον Φονσέκα με τον Έλληνα να διώχνει σε κόρνερ. Έτσι ο Διαγόρας έχασε κι άλλο έδαφος από τον Διγενή και πλέον η παραμονή του μοιάζει σαν ένα μικρό θαύμα.

MVP

Ο Νίκος Λαζίδης ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης. Κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα και βοήθησε τόσο παραγωγικά όσο και ανασταλτικά την ομάδα του. Πολύ μεστή και σταθερή εμφάνιση και από τον Γιώργο Δαρζέντα που κράτησε σε αρκετές περιπτώσει ”όρθια” την ομάδα του.

Στο ύψος του:

Στο ίδιο μήκος κύματος βάση της προσπάθειάς τους όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΔΙ.ΑΣ από την μέση και μπροστά. Ένα “κλικ” πάνω ο Κατέ Φονσέκα, που προσπαθούσε συνεχώς, ήταν δραστήριος και ζητούσε συνεχώς μπάλα προκειμένου να δημιουργήσει.

Διαιτησία:

Αλέκος Σπάρταλης(Μαυρουδής Γ. – Ζαχαριάδης Α.)

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου(Γιάννης Καμπούρης): Δαρζέντας, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωρόπολος, Λαζίδης, Κατσαρής, Πουλάι(86′ Κωστάκης), Καλημέρης(81′ Παπουρδάνος), Ζωάννου(84′ Θεοδόρου), Πλαγγέντης(71′ Πόλο)

ΔΙ.ΑΣ(Δημήτρης Χρυσόπουλος):Τσαραπατσάνης,Μαριάς, Ιωαννίδης, Συνεσίου(87′ Χατζηφούντας), Χατζησουλεϊμάν(87′ Τσιπιζίδης), Πης(68′ Δρόσος), Βλαντιμίροφ, Φονσέκα, Θωνιάτης, Χατζηβασίλης, Μποϊλής(65′ Συντιχάκης)

Σε συνεργασία με το xxsports.org

ΔΙΑΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣτιγμιότυπα απ’ το Αναγέννηση Ασφενδιού – Δόξα Καρδάμαινας
Next Article H κοπή της πίτας του Φιλίνου και η απονομή του πρωταθλήματος (Video & Pics)
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}