Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Θέλει δουλειά ακόμα
Ποδόσφαιρο

Θέλει δουλειά ακόμα

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςAugust 28, 20113 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

aekws-polivwtis

Φιλική ισοπαλία (1-) παραχώρησε η Α.Ε Κως στον Πολυβώτη Νισύρου δείχνωντας ότι η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να μπορέσει να σταθεί στην Δ’ Εθνική.Απο πλευράς φυσικής κατάστασης πάντως οι “βυσσινί” έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο,κόντρα σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας αλλά σαφώς πιο έτοιμη αφού το πρωτάθλημα της ξεκινάει σε δεκαπέντε ημέρες περίπου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε Κως είχε την κυκλοφορία με τους Σιώμο,Φυτά και Χατζηαντωνίου να συνεργάζονται πολύ καλά,ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο ο Πολυβώτης ανέβασε ρυθμούς και απείλησε την εστία του Ζαχαρού.

Στο δεύτερο μέρος αν και ο Λεωνίδας Κούτσικας χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές η εικονά της ομάδας ήταν καλύτερη αφού σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησε τις προυποθέσεις για γκολ.Όμως σε μια αντεπίθεση ο Χατζηνικόλας Β.Κ που ταλαιπώρησε σε πολλές περιπτώσεις τους αμυντικούς της Α.Ε Κω βρέθηκε σε θέση βολής και ευστόχησε για το 1-0.

Στα λεπτά που απέμειναν η Α.Ε Κως πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε τρία λεπτά πριν το τέλος όταν μετά απο κόρνερ του Ιωαννίδη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χαρτοφίλη Ν. με τους “βυσσινί” να κερδίζουν το πέναλτι και τον Αγγελόπουλο να το εκτελεί εύστοχα.

Απ’την Α.Ε Κω άρεσαν πολύ οι Ζαμάγιας,Τσάτσα,Σιώμος και Φυτάς στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο οι Ιωαννίδης και Αγγελόπουλος ενώ απ’τον Πολυβώτη πολύ καλός ήταν ο Χαρτοφίλης Π. με άξιους συμπαραστάτες τους Χατζηνικόλα Β.Δ και Χατζηνικόλα Β.Κ.

Φάσεις και γκολ:

4′ Κάθετη του Φυτά στον Σώτα,το σουτ του οποίοιυ απο πλάγια θέση πέρασε άουτ.

10′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’τον Χατζηαντωνίου,απέκρουσε σε κόρνερ ο Κετσές.

13′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ απ’τον Χαρτοφίλη Ν. η μπάλα πέρασε άουτ.

14′ Κάθετη του Φωτεινή στον Χατζηνικόλα Β.Κ το σουτ του οποίου κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.

29′ Ωραίο ένα δύο ανάμεσα σε Φυτά και Ζαμάγια,ο τελευταίος έκανε την σέντρα απ’τα αριστερά με τον Ευγενικό να κάνει την προβολή και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

39′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’τον Φωτεινή η μπάλα πέρασε πάνω απ’τα δοκάρια του Ζαχαρού.

50′ Σουτ του Αγγελόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Κετσές.

56′ Ωραία ενέργεια και σουτ απ’τον Αγγελόπουλο,η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απ’τα δοκάρια του Κετσέ.

58′ Εκτέλεση κόρνερ απ’τον Τσάτσα η μπάλα κατέληξε στον Αγγελόπουλο που απο κοντά έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

61′ Κάθετη του Πολίτη στον Αγγελόπουλο,που έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Κετσές μπλόκαρε σταθερά.

71′ Ο Χατζηνικόλας Β.Κ βρέθηκε μόνος του απέναντι απ’το τέρμα αλλά το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Παπαγιαννόπουλος.

80′ ΓΚΟΛ!! Αντεπίθεση για τον Πολυβώτη η μπάλα απ’τις κόντρες κατέληξε στον Χατζηνικόλα Β.Κ που αυτήν την φορά πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

85′ Δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου απέκρουσε με τις γροθιές σε κόρνερ ο Κετσές.

87′ ΓΚΟΛ!! Μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Ιωαννίδη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χαρτοφίλη Ν. και η Α.Ε Κως κέρδισε το πέναλτι.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγγελόπουλος που ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Α.Ε Κως: Ζαχαρός,Γιορμπαλίδης,Τσάτσα,Σώτας,Ζαμάγιας,Καρπαθάκης,Σιώμος,Πης,Φυτάς,Χατζηαντωνίου,Ευγενικός

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι : Παπαγιαννόπουλος,Βάσης,Σαρηγιάννης,Ξυπολιτάς,Χρυσικάκης,Ιωαννίδης,Πολίτης,

Μαργαρίτης,Κόπελλος,Οικονόμου,Αγγελόπουλος,Αρβανίτης.

Πολυβώτης: Κετσές,Χαρτοφίλης Π.,Χαρτοφίλης Ν.,Παπαδάκης,Κουκουβίνος,Κάκιας,Πεϊμανίδης,Χατζηνικόλας Β.Κ,

Φωτείνης,Χαρίτος,Χατζηνικόλας Β.Δ

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι:Ανδριώτης,Αυγιανός,Σεβλιανός,Καρακωνσταντίνος.

* Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Πολυβώτη αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Α.Ε Κω για την άψογη φιλοξενία.

aekws-polivwtis photo1

aekws-polivwtis photo2

aekws-polivwtis photo3

aekws-polivwtis photo4

aekws-polivwtis photo5

aekws-polivwtis photo6

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΕίχε κέφια ο Tζέκο
Next Article Γίνεται Τούρκος ο Ριέρα
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 5, 2025

Recent Posts

  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}