Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης σε μια “ξεχωριστή” συνέντευξη
Ποδόσφαιρο

Ο Χρήστος Αρβανιτογιάννης σε μια “ξεχωριστή” συνέντευξη

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςDecember 28, 20177 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

“Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε το μεγαλείο σου Δικέφαλε”είναι από τα συνθήματα που κάλλιστα θα μπορούσε να ακούγεται σε μία μικρή Τούμπα,αυτήν των Δωδεκάνησων!!!.Η Έλενα Γιαννηκώτσιου συνάντησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ Κω,Χρήστο Αρβανιτογιάννη που μίλησε στη Metrospor για τον δικό του ΠΑΟΚ,την Μπαρτσελόνα που δεν πρέπει να έρχεται Ελλάδα και τον κομπλεξισμό που μεταφέρουν οι προπονητές στον παίκτη και βγάζουμε μόνο αμυντικούς στην Ευρώπη!!!

Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει δυνατά και στα Δωδεκάνησα, μέσω του ΠΑΟΚ Κω(Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κω),της τοπικής ομάδας που είναι το καμάρι στο νησί του Ιπποκράτη.Το 1987 ένας άρρωστος ΠΑΟΚτσης, ο Θοδωρής Δουμουχτσης ηρθε στο νησι της Κω και δημιούργησε έναν δεύτερο ΠΑΟΚ!!!Τα τέσσερα βαριά γράμματα του Δικέφαλου κουβαλάνε και άλλοι παίκτες στις πλάτες τους, πλην των αστέρων του Λουτσέσκου,διαφορετικής εμβέλειας,τρέφουν όμως την ίδια αγάπη για το ασπρόμαυρο.

Οι ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι πριν δυο χρόνια είχαν στενό μαρκάρισμα με την τοπική ομάδα,ενώ λίγοι παίκτες του ΠΑΟΚ Κω έχουν μεταβεί στην Τούμπα για να δοκιμαστούν,λέει ο τεχνικός:”Έχουμε και εμείς μαύρες εμφανίσεις.Το μόνο που λείπει από την στολή μας είναι το έμβλημα του αετού.Αν μπείτε στο γήπεδο του Ανταγόρα θα νομίζετε ότι βρίσκεστε σε προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Μεσήμβρια!!! λόγω των ίδιων χρωμάτων που έχουμε με τους παίκτες του Λουτσέσκου.Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που έρχονταν μέχρι πρόσφατα άτομα από τον επίσημο ΠΑΟΚ να κάνουν σκάουτιγκ στην έδρα μας.Δυστυχώς ο πρόεδρος μας,Δημήτρης Πικιώνης υπέστη κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και κάπου εκεί χάθηκε η δύναμη μας.Διαλύθηκαν τα πάντα.Γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια μέσω του κύριου Παπαγιαννόπουλου να στηθούν όλα τα τμήματα από την αρχή.Η διοίκηση πεθαίνει κυριολεκτικά για αυτή την ομάδα και αξίζουν ένα χειροκρότημα και αυτά τα παιδιά, ο Γιώργος Χριστοδούλου,ο Δημήτρης Κατσούλης,ο Δημήτρης Χρυσοχόος”.

“ΑΓΑΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ”

Η ομάδα που αγωνίζεται στο Βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων,Β’ τοπικό ξεχωρίζει για την μαχητικότητα και το θράσος που έχουν οι παίκτες της στα τοπικά ντέρμπι:”Έχω παίκτες λιοντάρια.Παίζουν για να νικάνε τους πάντες.Είναι τιμή μου που τους βλέπω να τρέχουν 90 λεπτά σαν τον διάολο μέσα στο χόρτο.Και είναι μεγαλύτερη χαρά για μένα να προπονώ την ομάδα από την οποία πέρασα σαν παίκτης.Δεν χωνεύουμε την ήττα εύκολα.Μας διαλύσει την ψυχολογία.Κοιτάζω πρώτα εγώ να αποβάλλω από πάνω μου την χασούρα και να μεταφέρω την καλύτερη ψυχολογία στα παιδιά.Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το ευ αγωνίζεσθαι.Να δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν αγωνιστικά.Να πηγαίνω σπίτι και να πέφτω ευτυχισμένος για ύπνο και όχι να βολοδέρνεις μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.Κανένας προπονητής δεν καταπίνει την ήττα του”.

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΟΚ”

Ποιά είναι όμως η μεγαλύτερη χαρά που θα ήθελε να νιώσει ο ΠΑΟΚ Κω;

“Θα θέλαμε κάποια στιγμή η Κ-17 ή η Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έρθει και να παίξουμε μαζί.Θα μας έδινε ιδιαίτερη χαρά να δει ο κόσμος μαζί τις δυο ομάδες.Θα γέμιζε το γήπεδο του Ανταγόρα και θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές.Έχει ανάγκη το νησί να δει μεγάλους παίκτες γιατί για μένα είναι μεγάλοι παίκτες όλοι μηδέν εξαιρουμένου.Πόσα πιτσιρίκια δεν ανδρώθηκαν μέσα από τις ακαδημίες;Να πω για τον Πέλκα,τον Κουλούρη,τον Σαββίδη;Είναι πολλά τα ταλέντα και θα μας έδινε χαρά να κοντραριστούμε(γέλια)”.

“ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ…ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ”

Όπως ο Φερνάντο Σάντος είχε το δικό του γούρι,το γνωστό δερμάτινο…,έτσι και ο προπονητής της ομάδας των Δωδεκάνησων έχει τις δικές του προκατάληψεις για αυτό και δεν λείπει από τον πάγκο ένα μπλε αδιάβροχο αντιανεμικό:”Όλοι οι προπονητές έχουν πέραν της ενδεκάδας που θα κατεβάσουν για να χτυπήσουν το παιχνίδι και την δική τους τρέλα.Ένα μπλε αντιανεμικό υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα μου.Είναι το γούρι μου”.

“ΚΡΥΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ”

Το ελληνικό πρωτάθλημα;Θα καθήσει με χαρά να δει έναν ελληνικό αγώνα;

“Το ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.Αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη του ο απλός τηλεθεατής ακόμα και ο απλός φίλαθλος.Η σαπίλα δυστυχώς δεν έχει εκδιωχθεί.Προσπάθειες γίνονται αλλά ακόμα ο κόσμος είναι κρύος στο τηλεοπτικό προϊόν που του σερβίρεται και δίκαια γυρνάει την πλάτη του πολλές φορές”.

“ΠΕΤΑΜΑΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ”

Είναι δίκαια ο Ολυμπιακός πρωταθλητής;Δεν διστάζει να μιλήσει με σκληρή γλώσσα:”Ο Ολυμπιακός αν είναι δίκαια πρωταθλητής το ξέρει ο κόσμος.Σε ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να σταθεί πουθενά και θα ήταν του πεταματού τι να λέμε τώρα…Με τόσα στοιχεία να εκκρεμούν σε βάρος του.Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωταθλητή και για δικαιοσύνη απονομής τίτλου”.

“ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

Φέτος,όμως ήρθε και η διαστημική Μπαρτσελόνα.Έπρεπε να έρθει άραγε;

“Κακώς έρχονται για μένα τόσο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.Όλοι είδαμε ότι έκανε συντήρηση δυνάμεων και πιο πολύ έμοιαζε με φιλικό παρά με επίσημο αγώνα.Με τρίτη ταχύτητα έπαιζαν.Για την ομάδα που χάρηκα ήταν η Έστερσουντ.Μπορεί να πέταξε τον ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης και να φαρμακωθήκαμε όλοι αλλά αποδείχθηκε μια ικανή ομάδα από την οποία ηττήθηκε και ο Παναθηναϊκός και έπιασε τις ελληνικές ομάδες και την ΑΕΚ στην 151 θέση”.

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ”

Υπάρχει κάτι που δεν αρέσει στον προπονητή από την τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ;

“Δεν μ’αρεσει που ο ΠΑΟΚ έχει καταφύγει στην στελέχωση του ρόστερ του με ξένους παίκτες.Έχει ακαδημίες δυνατές και εκεί θα έπρεπε να δίνει έμφαση.Σίγουρα ο κόσμος διψάει για ποδοσφαιρικούς αστέρες της Ευρώπης.Ο Έλληνας είναι διωγμένος από τη ίδια την πατρίδα του”.

“ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΝΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Ο αντίστοιχος Μέσι και Ρονάλντο στο δικό μας πρωτάθλημα υπάρχει για τον Χρήστο Αρβανιτογιάννη και ακούει στον άτυχο Πέτρο Μάνταλο για τον οποίο μέχρι και ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου,Ιβάν Σαββίδης δεν δίστασε να πάρει θέση:”Τόσο άτυχο παιδί ο Μάνταλος.Ένας πραγματικός αρχηγός ομάδας.Ηγέτης από τους λίγους.Δεν με νοιάζει αν η ομάδα που παίζει λέγεται ΑΕΚ.Είναι λίγοι οι Έλληνες παίκτες με τέτοιες αρετές ποδοσφαιρικές και αξίες ανθρώπινες.Κρίμα για την Ελλάδα να χάνει τέτοια παιδιά”.

“ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ”

Ποιο όμως είναι το παράπονο του;”Η Ελλάδα βγάζει μόνο αμυντικούς προ τα έξω.Βλέπε Παπασταθόπουλο,Παπαδόπουλο.Οι επιθετικοί δεν μπορούν να σταθούν εκτός από τον Μήτρογλου που δεν παίζει κιόλας.Το κακό βέβαια πηγάζει από τους προπονητές των ακαδημιών.Πρέπει να σταματήσουν το “Μην κάνεις τρίπλα”,”Μην κάνεις πάσα”,”Μην σουτάρεις”.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χειραγωγούμε τα παιδιά και να μην βγάζουμε ηγέτες που θα παίρνουν πρωτοβουλίες”.

“ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΠΛΙΩΝΑ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κω,όμως έχει βιώσει και το συγκλονιστικό τέλος του Χαράλαμπου Μπλιώνα,του καθηγητή της ΣΕΛΕΤΕ,το πρώτο θύμα οπαδικής βίας στα ελληνικά γήπεδα στο ματς ανόδου της Α’Εθνικής μεταξύ Λάρισας-ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ:”Ήμουν ένα από τα ballboy στο συγκεκριμένο ματς.Σοκαριστικό συμβάν.Από εκείνες τις εποχές υπήρχε μεγάλο μίσος ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων γιατί η Λάρισα ήθελε να είναι η πιο δυνατή ομάδα στο Βορρά ας το πούμε έτσι.Η φωτοβολίδα εξοστρακίστηκε δίπλα του και καρφώθηκε στην καρωτίδα.Απερίγραπτο συμβάν να μην το ξαναδούν ανθρώπινα μάτια.Δυστυχώς δεν παραδειγματίστηκε κανείς και η βία εξακολουθεί να ανθίζει στις μέρες μας”.

“ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟ”

Κάποιοι όμως κατάφεραν και ξέφυγαν ποδοσφαιρικά από το νησί,όπως ο Βαγγέλης Πλατέλλας που αγωνίζεται τώρα στον Άρη και ο Στέργος Μαρίνος  στον Παναθηναικό και στη συνέχεια στην Σαρλεουά:”Νιώθω μεγάλη περηφάνεια για τον Μαρίνο και τον Βαγγέλη.Ξεκινήσανε από τις ακαδημίες του νησιού από τον Ανταγόρα.Με την εργατικότητα τους δίκαια πρωταγωνιστούν σε μεγάλες ομάδες».

“ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ,ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κω δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον νικητή του Survivor,Γιώργο Αγγελόπουλο που έχει περάσει και αυτός με επιτυχία από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες:”Χαίρομαι πολύ που ένα απλό παιδί που έχει παίξει μπάλα κατάφερε και νίκησε το star system.Όλοι είδαμε στο πρόσωπο του τον αγωνιστή,το πάθος που έμπαινε κάθε φορά στον αγώνα.Την ένταση.Σίγουρα όλοι έχουμε τα καλά και τα κακά μας.Ηθικά δεν με νοιάζει αν φιλούσε το κομποσκοίνι.Ούτε θα κρίνω εγώ το πόσο θρήσκος είναι κάποιος.Ήταν ο παίκτης που χτυπούσε στο συναίσθημα.Μαχητής και ικανός σε όλα του”.

““ΝΑΙ” ΣΕ ΡΙΑΛΙΤΙ”

Θα πήγαινε όμως ο ίδιος σε ένα αντίστοιχο ριάλιτι;”Ναι θα πήγαινα.Έχω τις σωματικές και τις ψυχικές αντοχές για να ανταπεξέλθω σε δύσκολες συνθήκες”.

“ΦΤΗΝΑ COPYRICHT ΜΕΤΑ ΤΟ SURVIVOR”

Όσον αφορά και άλλους αθλητές που πήγαν σε αντίγραφα του Survivor,Ολυμπιονίκες Δεβετζή,Μπατίστα,Ζαμπίδης θεωρεί ότι τα αντίστοιχα τηλεοπτικά προγράμματα δεν μπορούν να συγκριθούν με το Survivor χωρίς να θέλει να μειώσει τις ικανότητες των υπόλοιπων υπεραθλητών:”Δεν γνωρίζω ότι έχουν πάει σε αυτά τα ριάλιτι αυτοί οι παίκτες.Μακάρι να τους βγει σε καλό και να προάγουν το αθλητικό πνεύμα.Είναι πρότυπα και πρέπει να σπρώξουν στον αθλητισμό την νέα γενιά”.

ΜΑΟΥΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ: “ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ”

Από τα πρώτα βιολιά της ομάδας,ο Μαούνης Νομικός,ο πλάγιος χάφ μίλησε στη Metrospor για τους συμπαίκτες του:”Ένα μπράβο από τον προπονητή μας παίζει μεγάλο ρόλο για την ψυχολογία μας από το πως θα στηθούμε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το πως θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο.Είμαστε όλοι οι παίκτες δεμένοι.Χαρά Θεού να έχεις τέτοιους συμπαίκτες και ακόμη μεγαλύτερη ευλογία τέτοιο προπονητή”.

Της Έλενας Γιαννηκώτσιου 

www.aegeanews.gr

ΠΑΟΚ Κω
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΜε απόλυτη επιτυχία το 1ο Kos Basketball Festival
Next Article Στιγμιότυπα απ’ τον τελικό και οι απονομές του Kos Basketball Festival που διοργάνωσε ο Φοίβος
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία

December 6, 2025
Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}