Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Βαρετό το πρωτάθλημα των δύο ομάδων»
Διεθνή

«Βαρετό το πρωτάθλημα των δύο ομάδων»

Σαρρής ΣουλειμάνBy Σαρρής ΣουλειμάνJune 2, 20112 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://sportsvideohighlights.com/wp-content/uploads/2011/04/barcelona-vs-real-madrid-27-04-2011.jpg

Αναδιανομή των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα με πιο αναλογικό τρόπο, προκειμένου να μην εξελιχθεί η Prmiea Division σε πρωτάθλημα των δύο ομάδων, προτείνει σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ρόιτερ ο αντιπρόεδρος της Μάλαγα.

«Σήμερα ο κόσμος ενθουσιάζεται να παρακολουθεί ένα “classicο” και το ίδιο θα ισχύει και του χρόνου, όμως σε λίγα χρόνια θα βαρεθούν αυτό το πρωτάθλημα των δύο ομάδων. Επομένως θα μειωθεί η τηλεθέαση και θα χάσουν χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα», επισήμανε ο Αμπντουλάχ Γκουμπν, ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα στον ανδαλουσιάνικο σύλλογο, λειτουργώντας ως πληρεξούσιος του Σεϊχη Αμπντουλάχ αλ Τάνι, του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη.

Σήμερα η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύονται μόνες τους τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων τους και εξασφαλίζουν ετησίως περίπου 150 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή παίρνουν οι υπόλοιπες 18 ομάδες της Prmiea Division μαζί.

Η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο «αιώνιοι» πέρυσι με άλλους έντεκα συλλόγους, προβλέπει από το 2015 να παραχωρούν ένα μέρος των κερδών τους στις υπόλοιπες ομάδες, αλλά οι περισσότεροι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό δεν θα αλλάξει την κατάσταση.

Η Μάλαγα δεν προσυπέγραψε τη συγκεκριμένη συμφωνία και ο Γκουμπν τονίζει ότι απαιτείται η παρέμβαση των ποδοσφαιρικών αρχών της Ισπανίας για μία δικαιότερη κατανομή των χρημάτων.

Αν και φέτος η Μάλαγα σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές, θέτει υψηλούς στόχους για την επόμενη περίοδο, με το μπάτζετ να προσδιορίζεται στα 100 εκ. ευρώ και βασικό στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Η διοίκηση ήδη συμφώνησε με τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, ενώ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού Χαβιέρ Παστόρε από την Παλέρμο, του Χοακίν από τη Βαλένθια και του Νάτσο Μονρεάλ από την Οσασούνα.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣτο «κίτρινο υποβρύχιο» ο Σέζαρ
Next Article Ο Πιόλι ανέλαβε την Παλέρμο
Σαρρής Σουλειμάν
  • Facebook
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διεθνή

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

July 19, 2024
Διεθνή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σίτι

June 11, 2023
Διεθνή

Ο Γκουντογκάν χάρισε το Κύπελλο στους «πολίτες»

June 3, 2023

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}