Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Είχα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό»
Ελλάδα

«Είχα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςApril 6, 20167 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου επιβεβαίωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Είχε γίνει μία συζήτηση. Δεν θέλω να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλον προπονητή πλέον…», τόνισε ο Εβρίτης τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τη φετινή πορεία του Πανιώνιου: «Πολλοί ειπώθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως εμένα μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση η ήττα (με σκορ 3-0). Είδα καλή αμυντική δημιουργία από την ομάδα…». 

Όσον αφορά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τους παίκτες του, ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε: «Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, ή τη νέα χρονιά. Αν το ρόστερ διατηρηθεί ως έχει, μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο 

Για εκείνους που υποστηρίζουν πως είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές αυτή τη στιγμή: «Εσείς θα κρίνετε, δεν μπορώ εγώ να πω κάτι. Το καλύτερο για έναν άνθρωπο είναι να μιλούν οι άλλοι άνθρωποι με καλά λόγια για εκείνον». 

Για την παραμονή του στον Πανιώνιο: «Από τη στιγμή που με ικανοποιεί η δουλειά μου, δεν έχω λόγο να σκεφτώ κάτι άλλο. Ξέρετε και εσείς πόσο σημαντικό είναι για έναν άνθρωπο να σηκώνεται και να πηγαίνει με κέφι στη δουλειά του. Ο Πανιώνιος δεν είναι μικρή ομάδα, είναι η πιο ιστορική ομάδα». 

Για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει μιλήσει με τον Αστέρα Τρίπολης: «Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Έχει γίνει μία συζήτηση, μέχρι εκεί…». 

Για τις συζητήσεις που φέρεται να είχε με τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου: «Είχε γίνει μία συζήτηση. Δεν θέλω να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλον προπονητή πλέον… Άλλο η καριέρα που είχα σε μία ομάδα, ήταν πολύ καλά χρόνια εκείνα που ζήσαμε και πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Όταν είσαι προπονητής δεν μένει στο συναισθητικό, κοιτάς και άλλα πράγματα. Αφού με ευχαριστεί αυτό που ζω εδώ, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω». 

Για την πορεία φέτος του Πανιωνίου: «Ο πρώτος στόχος ήταν να τελειώσουμε με την παραμονή της ομάδας. Παρόλα αυτά, επειδή έχω διαβάσει αρκετά πράγματα, ήξερα την ομάδα από την περσινή χρονιά και ήθελα να έχουμε μία καλή σεζόν και να μην κινδυνεύσουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πολλοί ειπώθηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως εμένα μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση η ήττα (με σκορ 3-0). Είδα καλή αμυντική δημιουργία από την ομάδα, η επίθεση δεν είχε έρθει σε εμάς και είχαμε σταθεί καλά σε εκείνον τον αγώνα. Μετά το “διπλό” στον Ηρακλή, είπα πως ήταν το πιο καθοριστικό παιχνίδι για εμάς. Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε τον αέρα του “εδώ είμαι”, όμως το παιχνίδι με τον Ηρακλή μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση». 

Για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ: «Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, ή τη νέα χρονιά. Αν το ρόστερ διατηρηθεί ως έχει, μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν οι ανάγκες του συλλόγου είναι να πουληθούν κάποιοι παίκτες για να έχουμε πιο πολλά έσοδα, τα δεδομένα για την ομάδα θα αλλάξουν». 

Για το ενδεχόμενο να μείνει και του χρόνου ο Τάσος Μπακασέτας στον Πανιώνιο: «Γιατί όχι; Το συμβόλαιο του Τάσου τελειώνει τον Δεκέμβρη. Θα υπάρξουν συζητήσεις το επόμενο διάστημα για την ανανέωσή του. Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά δεν θα του έκανε κακό να μείνει στην ομάδα». 

Για το γεγονός πως ο Έλληνας άσος έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα «δεκάρια» του φετινού πρωταθλήματος: «Πρέπει σε κάθε παίκτη να αξιοποιείς τα προσόντα του. Έχει και τα δύο πόδια καλά, η διορατικότητά του, η δύναμη στις μονομαχίες, δεν είναι μεγάλο προσόν του η ταχύτητα. Έπρεπε να παίζει σε μία θέση που θα φανούν τα προσόντα του, και όχι τα μειονεκτήματά του». 

Για τον Διούδη και τον Σιώπη που επίσης ξεχωρίζουν: «Αφανής ήρωας λόγω ύψους (ο Σιώπης); Είχα πει πέρσι σε μία συνέντευξή του ο Πανιώνιος έχει μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, εκεί είναι η βάση της ομάδας και μετά είναι το ταλέντο του κάθε παιδιού. Μία καλή λειτουργία δίνει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα. Πέρσι είχαμε πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς και δουλέψαμε πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θεωρώ πως ο Διούδης, από τη μεριά του, θα μπορούσε να παίξει στην Εθνική ομάδα, θα ήταν καλό και για τον ίδιο να μείνει στην ομάδα για άλλον έναν χρόνο για να γεμίσει εμπειρία. Παρόλα αυτά και τα παιδιά να φύγουν, θα βρούμε τις λύσεις». 

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Δύσκολα είναι, ποιος λέει ότι είναι εύκολα. Είναι ευχή να δουλεύεις με νέα παιδιά και Ελληνόπουλα. Δυσκολίες υπήρχαν, όμως έχω βιώσει και εγώ τέτοιες καταστάσεις στην Ξάνθη με αρκετούς νεαρούς παίκτες όπως ο Λοντίγκιν, ο Γούτας, ο Βλαχοδήμος και άλλα παιδιά. Για εμένα ήταν πλεονέκτημα πως τα ήξερα τα παιδιά από την περσινή σεζόν, ήξερα τις αδυναμίες τους και δουλέψαμε πολύ σε αυτές. Όταν ένας παίκτης βελτιώνει τα δικά του χαρακτηριστικά, βελτιώνεται και συνολικά η ομάδα». 

Για τις πωλήσεις του Μπουμάλ και του Χατζηισαΐα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αντίστοιχα: «Τους είπα χθες… έπρεπε να φύγουν χθες. Είμαι στην ομάδα, ξέρω τα προβλήματά της και δεν γινόταν να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ήταν σίγουρο πως θα έχουμε προβλήματα. Η αποχώρηση του Χατζηισαΐα μας δημιούργησε προβλήματα και στο ύψος, επειδή δεν έχουμε ψηλό παίκτη και δεχόμαστε πολλά γκολ στις στημένες φάσεις». 

Για τον Βασίλη Γκαγκάτση που υποστηρίζει πως ο νεαρός Πατσατζόγλου θα είναι το επόμενο ταλέντο που θα βγάλει η ομάδα: «Είναι βιαστικός. Το ότι ο Βασίλης ξέρει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πρέπει να τα δούμε στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν μία ομάδα πάει καλά, έναν παίκτη τον παρασύρει το σύνολο. Πρέπει να τον ζήσεις στα δύσκολα». 

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Αν πρώτα ο Θεός πάρουμε την αδειοδότηση και παίξουμε, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θεωρώ πολύ καλά δουλεμένη ομάδα τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πλέι οφ. Σημασία έχουν και τα αποτελέσματα που θα έχουμε στα πρώτα παιχνίδια. Εκεί τότε θα ανέβουν οι φιλοδοξίες των νεαρών σε ηλικία παικτών μας». 

Για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν έχω πει ποτέ στους παίκτες μου ότι πρέπει να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Τους έχω ζητήσει αν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλεύουν για αποδεικνύουν την αξία τους. Όσον αφορά την πορεία της ΑΕΚ, ξέρουμε πως οι ομάδες αυτές αντιδρούν. Είναι καλύτερο να βρίσκεις μία ομάδα χαλαρή και όχι σε μία τέτοια περίοδο». 

Για τον κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις: Δεν είναι μόνο οι ομάδες, είναι και οι υπάλληλοι, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές. Είναι όλοι οι άνθρωποι πίσω από τις ομάδες και όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα για όλους τους ανθρώπους. Ελπίζω, έστω και την τελευταία στιγμή, να βρεθεί μία λύση. Μακάρι να λύσουν τα προβλήματα. Το θέμα είναι να πάρουμε εμείς τα μέτρα και να προχωρήσει η δουλειά. 

Για τα χθεσινά παιχνίδια του Champions League: «Δεν ήταν επηρεασμένη η Μπαρτσελόνα από την ήττα από τη Ρεάλ. Η Ατλέτικο ήταν πολύ καλή και δεν πιστεύω να έχανε αν συνέχιζε με έντεκα παίκτες. Είναι χαζό να συγκρίνουμε όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ευρωπαϊκό. Δεν είναι ίδια τα δεδομένα, επειδή ακούω διάφορα πράγματα Έχει πολλές πιθανότητες η Ατλέτικο, επειδή μπορεί να κάνει το 1-0. Περίμενα μεγαλύτερο σκορ στο Μπάγερν-Μπενφίκα, όμως η Μπενφίκα προσπάθησε για το καλύτερο. Παραμένει μεγάλο φαβορί η Μπάγερν». 

Για τον Σιμεόνε και το σκληρό παιχνίδι της Ατλέτικο: «Θα επιρρίψουμε ευθύνη στον Σιμεόνε επειδή έχει καταφέρει αυτά που κατάφερε. Που κατέκτησε το πρωτάθλημα, που έφτασε στον τελικό του Champions League. Έχει πετύχει σπουδαία πράγματα σε αυτή την ομάδα».

Παναθηναικός
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous Article«Να τελειώσουμε με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Next Article “Είμαι πολύ καλά στην ΑΕΚ”
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική παίδων – Εξαιρετική παρουσία από Εντιαγέ και Χριστοδούλου
  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}