Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Θα προσπαθήσω να ηγηθώ της Εθνικής»
Ελλάδα

«Θα προσπαθήσω να ηγηθώ της Εθνικής»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςAugust 28, 20152 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Έτοιμος να ηγηθεί της Εθνικής Ανδρών στο φετινό Eurobasket δηλώνει, μέσω του Sportit, ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ξεχώρισε τα δυνατά σημεία του συνόλου.

Είναι ένας από τους παίκτες που οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό του είναι υψηλές. Ο Νικ Καλάθης στη δεύτερη διαδοχική διοργάνωση που μετέχει με την Εθνική ομάδα, μετά την επιστροφή του στην «Επίσημη Αγαπημένη», δείχνει πως η αυτοπεποίθηση δεν του λείπει. Τουναντίον, μάλιστα.

Κόντρα στην Ολλανδία ήταν ουσιαστικός, δείχνοντας εκ νέου δείγματα του -αστείρευτου- ταλέντου του. Μέσω του Sportit, ωστόσο ξεχώρισε και κάποια σημεία που δεν άρεσαν από την αναμέτρηση και είχαν να κάνουν με την άμυνα.

Αρχικά, όμως, η κουβέντα ξεκίνησε με τα της προετοιμασίας«Όλα κυλούν ομαλά», δήλωσε δίχως δισταγμό, για να προσθέσει πως «προφανώς ο στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα μέρα με την μέρα και να παίζουμε καλύτερη άμυνα, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια του Τουρνουά θέλουμε να δείξουμε καλύτερα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν και θα αποτελέσουν οδηγό για εμάς στο Eurobasket».

Στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής, σημείο αναφοράς ήταν η άμυνα. Κόντρα στους «Οράνιε», ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, εξέλιξη που δεν πέρασε στα…. ψιλά. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά να δεχτούμε τόσους πολλούς πόντους, ειδικά σε αυτό το επίπεδο θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε με πολλούς τρόπους, αλλά το βασικότερο κομμάτι είναι να παίξουμε άμυνα. Αυτή θα κρίνει πολλά».

Μιας και αναφέρθηκε στα… μελανά σημεία της άμυνας, του ζητήσαμε να μας παρουσιάσει και τα δυνατά σημεία του συνόλου. Τα οποία δεν ήταν και λίγα… «Το μεγάλο μας όπλο είναι πως έχουμε ψηλά και δυνατά κορμιά, αλλά και το γεγονός πως είμαστε πολύ αθλητικοί. Αυτό είναι το… κλειδί μας ενόψει Eurobasket».

Κλείνοντας την κουβέντα, μας προϊδέασε για το τι θα περιμένουμε να δούμε από εκείνον κατά τη διάρκεια του Eurobasket που είναι προ των πυλών «Θα προσπαθήσω να ηγηθώ, από την πλευρά μου, της Εθνικής ομάδας. Να είμαι, δηλαδή, ο play maker που θα θέλουν όλοι να παίζουν μαζί και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Φυσικά, θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι με την Εθνική. Ο μεγάλος στόχος, άλλωστε, είναι αυτός».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΝτέρμπι αιωνίων στον προημιτελικό του Κυπέλλου
Next Article Στο χέρι του ΠΑΟΚ, με ΑΠΟΕΛ ο Αστέρας
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}