
Xωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, αλλά έχοντας ένα εκπληκτικό τετράλεπτο από το 55' μέχρι το 59', ο Παναθηναϊκός μπορεό να μην είχε το θέαμα αλλά την ουσία και αυτή έφτανε για να φτάσει στο νικηφόρο 0-2 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα "απέδρασε" για έκτη φορά σε σύνολο επτά αγώνων από την έδρα της κρητικής ομάδας και έφτασε τους 54 αγώνες, πέντε παραπάνω από τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή δοκιμάζεται στον Πειραιά με τον Πανιώνιο. Ο Σιμάο στο 55' με κεφαλιά και ο Μαυρίας στο 59' με πλασέ ήταν οι σκόρερ των "πρασίνων" και το εντυπωσιακό είναι ότι αμφότεροι έκαναν... σεφτέ στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στον αντίποδα, ο Εργοτέλης έμεινε για έκτο ματς δίχως νίκη και πλέον καλείται η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να βρει στα εναπομείναντα ματς τους βαθμούς που χρειάζεται για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ (64΄ Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (80΄ Τζανακάκης), Μπέτο, Δάρλας, Καρέλης (85΄ Ευαγγέλου), Κουτσιανικούλης.
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης (46΄ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (76΄ Πετρόπουλος), Κλέιτον (70΄ Καραγκούνης).





















Eλλάδα - Τελευταία σχόλια
18 Μαϊ 2012 00:50
10 Απρ 2012 17:04
24 Μαρ 2012 09:42
23 Μαρ 2012 17:43
01 Μαρ 2012 14:53